Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bridgeklub fylder år

Nyborg Bridgeklub fylder 70 år. Arkivfoto
Annonce

Nyborg: Den 1. november kan Nyborg Bridgeklub fejre 70 års fødselsdag i fin form med næsten 100 medlemmer.

Klubben fik i 1949/50 hjælp fra kyndige bridgespillere i Odense og startede med en lille skare spillere og et medlemskab af Danmarks Bridgeunion.

En af disse var Inga Birch, som i en årrække har været æresmedlem. Hun gik for nylig bort i år i en alder af 96 år, men har ofte udtalt, at bridgen har holdt hende i vigør hukommelsesmæssigt, og at glæden ved det sociale samvær uden for hjemmet med mennesker, som hun ofte har kendt længe, har været berigende. Birch spillede indtil nyligt med glæde bridge.

Klubben har i årenes løb holdt til en række steder i Nyborg blandt andet en god del år på Borgerforeningen. De seneste år har klubben været på Aktivcenteret Vestervold.

I klubben spilles der bridge mandag eftermiddag, tirsdag eftermiddag samt torsdag aften. Klubben afholder derudover undervisning for nye og lidt øvede medlemmer onsdag aften. Bridge spilles hele året.

På jubilæumsdagen var der planlagt en landsdækkende guldpointturnering med gode præmier i Tennishallen for mere end 100 spillere, som skulle dyste i styrkeopdelte rækker over hele dagen. Den aktuelle pandemi har aflyst jubilæet, som nu forsøges afholdt i april 2021.

Klubbens formand Grete Holm Nielsen svarer gerne interesserede med flere oplysninger om klubben og bridgespillets glæder.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce