Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg Destilleri vil til at bruge lokal bygmalt i sin whiskyproduktion

Lokal bygmalt fra Holckenhavns jorde skal bruges i den fynske whiskyproduktion. PR foto
Annonce

Nyborg: Nyborg Destilleri begynder i løbet af marts måned at bruge lokal bygmalt til at producere whisky.

Byggen kommer fra Holckenhavn Slots jord på Østfyn, leveres af Rosilde Højsgård mellem Nyborg og Ørbæk og er maltet hos Fuglsang i Haderslev.

- Ideen om at kunne stå på Nyborg Destilleri og kigger over på de marker, der leverer byg til vores whiskyproduktion, er fantastisk og lever i den grad op til vores fortælling om det lokale og økologiske, siger administrerende direktør for Naturfrisk Group Tørk Eskild Furhauge i pressemeddelelsen.

Naturfrisk Group består af Nyborg Destilleri og Ørbæk Bryggeri.

Det første parti bygmalt leveres til Nyborg Destilleri i begyndelsen af marts, men der går lidt tid, før man kan smage, om der er en forskel. Whisky skal nemlig ligge i mindst tre år, før den må kaldes for whisky, så der er lidt leveringstid på det færdige produkt. /cak

Der er mindst tre års leveringstid på det færdige produkt. Ellers må det ikke kaldes for whisky. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce