Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg får sin egen børnemaskot

Nyborg får en børnekulturmaskot. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce

Nyborg: Tirsdag afsløres navnet på Nyborgs nye børnemaskot, som man fremover kan møde til diverse kulturarrangementer for børn i byen. Maskotten, der egentlig skulle have set dagens lys tilbage i maj, elsker dans, musik og teater, men på grund af corona, er det først nu, at nyborgs børn i førskolealderen får fornøjelsen af at møde byens maskot.

Det hele kommer til at foregå til Børnedag på Bastionen, hvor babybandet klokken 10.30 spiller op til dans. Derudover vil der være masser af kreative aktiviteter, andet musik og sjov. Og klokken 12 bliver maskottens navn afsløret.

Men derudover kan børnene også se frem til at høre den første fortælling om byens historie, som maskotten glæder sig til at fortælle.

Hvis man har lyst til at være med til Børnedag på Bastionen, skal man købe billetter på Bastionens hjemmeside, da der ikke må være flere end 200 mennesker med til arrangementet. Derudover skal man være opmærksom på, at indgangen til Bastionen er flyttet, da en større renovering af indgangspartiet er i gang.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Højtlæsning for voksne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Musik på hjernen

Annonce