Annonce
Lokalavisen Nyborg

Egen fanklub bakkede Nyborgs drenge op

Fan-klubben ”Nyborg G&IF Ultraz”. Foto: Henrik Gaunsbæk
Nyborg G&IF Ultraz bakkede hjemmeholdet op under søndagens kamp mod Svendborg.
Annonce

Nyborg: Nyborg G&IF´s ungdomsafdeling vokser sig hastigt større og oplever stigende medlemstilgang, hvilket tydeligt ses til træning på banerne, hvor der altid møder minimum 35 motiverede unge op.

Der, hvor det høres og ses bedst, er på sidelinjen. En gruppe unge med tilknytning til de kæmpende drenge på grønsværen har egenhændigt dannet fan-klubben ”Nyborg G&IF Ultraz”.

Til søndagens hjemmekamp mod Svendborg havde gruppen medbragt tromme i blå og hvid med Nyborg Ultraz logo, samt obligatorisk højtaler med passende stemningsmusik – inden for fodboldens musikunivers.

Et medbragt banner med en hyldest til holdets træner, Claus Trentel, blev flashet i pausen, ligesom direkte transmitteret interview med kampens spiller Malte Munck, også var en del af supporternes gennemtænkte fanunivers.


En gruppe unge med tilknytning til de kæmpende drenge på grønsværen har egenhændigt dannet fan-klubben ”Nyborg G&IF Ultraz”.

Uddrag fra artiklen


Facebookgruppen Nyborg G&IF Ultraz er på få døgn nu vokset sig til over 130 medlemmer.

Skulle der sidde unge som gamle derude, som kunne tænke sig at opleve holdet og ikke mindst den voksende fanskare i aktion, så er muligheden der allerede på onsdag den 2. september på hjemmebane, hvor U19 tager imod puljens vel nok stærkeste hold OKS klokken18.30.

Det bliver en rigtig svær kamp, men med lydtrykket og supporten fra Ultraz i ryggen giver det spillerne på banen 10 procent ekstra – og vi får brug for det.

Annonce

U16 Liga2 gæstede AGF

Et top mod bund opgør. Kampen ender desværre lidt skuffende for Nyborg med blot 1-1. Nyborgs drenge og holdets nye træner, Johnny Sørensen, kastede de sidste 10 minutter alt frem, for at få alle tre point med hjem til Nyborg.

Hovedstød på overlægger og en enkelt 100 procents chance bliver det også til, men ind over stregen vil bolden ikke.

Nyborg U16 topper dog fortsat tabellen i Liga2 med 10 point efter fire kampe. Søndag den 6. september venter endnu et top mod absolut bund, når Nyborg tager imod Kolding B. Ofte kræver det dog ekstra motivation at sætte holdet op til et opgør mod puljens bundprop, men det ved vi på søndag klokken 14.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce