Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg Musikskole holder åbent hus

Nyborg Musikskole inviterer til åbent hus fredag 28. maj klokken 16.00-18.00 i forbindelse med åbning for tilmeldelse af den nye sæson. Foto Birgitte Carol Heiberg

Nyborg: Hvis man i coronatiden har gået rundt med en drøm om at prøve sig af som musiker, eller måske allerede har fyldt kedsomheden ud med et instrument, så har man nu mulighed for enten at lære at spille på et instrument eller at finpudse sine evner.

Nyborg Musikskole inviterer nemlig til åbent hus fredag 28. maj klokken 16.00-18.00 i forbindelse med åbning for tilmeldelse af den nye sæson. Der vil være mulighed for at møde op og få vejledning af skolens undervisere, hvis man er i tvivl om, hvilket instrument man skal kaste sig over. Man kan blandt andet vælge mellem akustisk guitar, bas, cello og klarinet.

Nyborg Musikskole sætter i sæson 21/22 fokus på sammenspil og sociale aktiviteter. Der er blandt andet planlagt weekendture og deltagelse i Musikskolernes Dage i Tivoli.

Annonce

Der vil i den kommende tid blive sendt elektroniske foldere ud til skoleelever i Nyborg Kommune med informationer om undervisningstilbuddene og links til forskellige videoer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce