Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sender gæsterne fra Silkeborg retur til Jylland med sejr

Nyborg slog Silkeborg med 2-0 sejr. Foto: Emil Thilsing-Christiansen
Annonce

Nyborg: Nyborgs drenge spiller en flot første halvleg med masser af intensitet og fight over hele linjen - en begejstring som holdets træner, Johnny Sørensen, har savnet lidt fra holdets seneste kampe. Men det var tydeligt fra kampens start, at Nyborg ville vise, hvem der ville fortsætte sejrsstimen.

Masser af gode opspil, gode tacklinger, boldbesiddelse og bolderobringer på midtbanen og et hav af chancer på mål og foran mål med en noget usikker Silkeborg-målmand, burde Nyborg have bragt sig foran længe inden pausen.

Desværre får de mange chancer dog spillet SIF´s keeper varm, og han disker i anden halvleg op med et par gode redninger. De første 10 minutter af anden halvleg mister Nyborg overtaget i spillet og bliver heller ikke just hjulpet af to gule kort, der koster på overtaget og kræfterne.

Der var stor opbakning til kampen. Foto: Emil Thilsing-Christiansen

Langt inde i anden halvleg gør Aske Fredslund Aagesen det fortjent til 1-0 på et skud oppe i højre hjørne uden chance for målmanden, og i kampens sidste minut lykkes det for Oskar Bergholdt-Damgaard at lukke kampen til 2-0 på en god stikning, som sendes sikkert i kassen.

Det skal dog til retfærdighed siges, at inden målet til 2-0 har Silkeborg mindst en chance til at udligne, men Anton ”A” Jespersen er en altid sikker sidste skanse i Nyborg-målet.

Nyborg topper tabellen på førstepladsen og endda med en kamp i baghånden.

Forude venter dog svære kampe mod udfordrerne til førstepladsen Herning Fremad – kampen spilles på Nyborg stadion på lørdag den 26. september klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce