Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg Ungdomsråd: En masse ideer, hvor udførelsen må vente

Nyborg Ungdomsråd håber på at kunne gøre endnu mere for ungdommen i 2021. Privatfoto
2020 har budt på lidt af hvert for Nyborg Ungdomsråd.
Annonce

Som så mange andre i det danske land, blev vi i Nyborg Ungdomsråd også ramt af corona. Vi stod rigtig stærkt med en god bestyrelse og godt fællesskab, hvilket tydeligt kunne mærkes på de ideer og samtaler, vi fik ved hvert bestyrelsesmøde i 2020. Vi fik blandt andet planlagt en klima-uge, som skulle løbe af stablen i oktober, hvor der på forskellige dage skulle sættes fokus på diverse måde at begrænse vores eget klima udslip, som for eksempel "tøj-bytte tirsdag" og lignende.

På trods af at det var vanskeligt at mødes face to face, har vi klaret det med videomøder og facebook-opslag. Vi skabte en stor tilstedeværelse på vores sociale medier og var på den måde til stede blandt Nyborgs unge.

Da 2020 startede havde vi en lys ide om året, der skulle komme. Noget af det første var en tur til Schweitz for formanskabet, der skulle deltage i en international konference. Den blev desværre aflyst, før vi rigtigt vidste, hvad coronaen var for en størrelse.

Og sådan har vi siden kunnet fortsætte med at skrive på listen over aflyste arrangementer og begivenheder helt frem til november, hvor det endelig gik op for os, at vi måske bare skulle igennem 2020, før vi ville begynde på at få gode ideer, som kunne udføres. Senest havde vi et spøgelseshus i støbeskeen, som vi kun kan sige, ville have været fedt og totalt uhyggelig.

Nu er 2020 overstået, og vi er klar til at få gang i ungdommen igen. Vi har fået en ny og stærk bestyrelse med stærke personligheder. En bestyrelse, vi som formandskab er trygge ved. Nyborgs unge får et år, de kan se frem til.

Den nye ungepolitik får snart en handleplan, som er spækket med arrangementer og nyheder for ungdommen, og som vi glæder os til at føre ud i kommunen. Sammen med handleplanen og vores egen lange liste over aflyste arrangementer, bliver 2021 et pakket år. En af de ting, som vi glæder os allermest til at komme videre med, er vores Ungdomshus, som får et meget spændende år.

Ungdomsrådets KV17 kampagne "Stem NU for Fuck’s sake" bliver igen udgivet til KV21. Kampagnen blev skabt for at få stemmeprocenten blandt Nyborgs unge op. Succesen fra 2017 håber vi på at kune gentage her i 2021. En anden kampagne, som vi fortsætter med, er vores klimakampagne, som vil blive kæmpestor, når vi en dag kan komme ud med den igen. Det eneste vi venter på, er, at coronaen skal smutte, og så er vi ellers klar til at gøre 2021 til ungdommens år i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce