Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg vil holde nytårskur i sommervarmen

Den årlige nytårskur på Bastionen slog rekord i 2020 med cirka 250 deltagere. Den aktuelle corona-situation gør det umuligt at gennemføre arrangementet. Arkivfoto: Louise Koustrup.
Delvis nedlukning af Danmark tvinger Nyborg Kommune til at tænke alternativt. Det årlige nytårsbad er derimod helt aflyst.
Annonce

Nyborg: Kenneth Muhs (V) var ikke til stede rent fysisk. Derfor måtte cirka 250 østfynske erhvervsfolk nøjes med en videohilsen fra borgmesteren, da de midt i januar var samlet på Bastionen til den årlige nytårskur.

Næste år kan de lokale virksomheder også se frem til en videohilsen. Til gengæld må de helt undvære selve nytårskuren, i hvert fald i første omgang.

Erhvervs- og Udviklingsudvalget har nemlig besluttet at udskyde festligheder på grund af den delvise nedlukning af landet.  I stedet satser man på at kunne gennemføre arrangementet i juni.


Vi er simpelt hen nervøse for, at folk vil stimle sammen, indtil vi beder dem om at holde afstand

Peter Wagner Mollerup (V), formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget


På grund af det lidt uvante tidspunkt omdøbes den til en "midtvejs erhvervskur".

Også en anden tradition ved årsskiftet, nytårsbadet, bliver ramt af corona-restriktionerne. Her har man valgt helt at aflyse arrangementet.

Den 31. december, årets sidste dag, stod i 2019 på motionsløb og efterfølgende kold dukkert i Storebælt. I år er arrangementet helt aflyst. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

- Det har ellers været en stor succes de sidste par år, og da der er tale om et udendørs arrangement har vi overvejet, om det kunne lade sig gøre at gennemføre det. Men vi er simpelt hen nervøse for, at folk vil stimle sammen, indtil vi beder dem om at holde afstand, forklarer udvalgsformand Peter Wagner Mollerup (V).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce