Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborgenser indstillet til årets underviser på Erhvervsakademi Kolding

Stefan Eberle er indstillet til prisen som årets underviser på Erhvervsakademi Kolding. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Nyborg/Kolding: Stefan Eberle, der bor i Nyborg, er blevet indstillet til en pris.

Det er de studerende på markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Kolding, der har været så glade for deres underviser, at mange af dem har valgt at indstille Stefan Eberle til prisen som Årets IBA Underviser 2020.

Stefan Eberle har mange års erfaring fra erhvervslivet og har blandt andet arbejdet for Beauvais, Q8, Bates Reklame, Mærsk og i egen virksomhed. I år har han 10-års jubilæum på IBA.

Annonce

Mange af de studerende roser i indstillingerne Stefan Eberle for at have fuldstændig styr på de seneste tendenser og inddragelse af eksempler fra virkeligheden. Mindst lige så mange nævner hans evne til at motivere og skabe relationer med de studerende. Og det er også noget, han synes er vigtigt.

- Jeg går meget op i det faglige udbytte og i at skabe tryghed hos dem. De skal have mulighed for at afprøve en masse og nogle gange fejle, for det lærer vi af. Jeg tror, de ser mig lidt som deres professionelle far, siger Stefan Eberle i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Der er plads til humor, sjov og fis. Men de ved også, når vi skifter spor og fokuserer fuldstændig. Det bedste er, når vi rammer en flowzone, og alle i klassen glemmer tiden. Det er god indikator for, om det virker.

Den endelige vinder af Årets IBA Underviser bliver fundet i november.

Vinderen af Årets IBA Underviser sender IBA videre til en landsdækkende jury i Danske Erhvervsakademier. De finder en samlet vinder blandt kandidaterne fra de otte erhvervsakademier, og vedkommende vinder dermed Undervisningsprisen fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce