Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborgs drenge kæmpede en brag kamp i sommervarmen

U16 Liga2. Foto: Henrik Gaunsbæk
U16 Liga2 Haderslev FK – Nyborg G&IF den 8. august 2020.
Annonce

Efter en fornem optakt til sæsonen med 3-2 sejr over Næsbys liga1 hold i træningskamp sidste lørdag drog Nyborgs unge gutter på en rigtig varm sommerdag - mindst 28 grader, med fuld sol og absolut ingen vind til det Sønderjyske. Nyborgs drenge valgte at spille sæsonens første turneringskamp på en dag, hvor de fleste andre unge nok havde valgt stranden og en dukkert i bølgen blå.

I kampens første 10-12 minutter kommer Nyborg under pres, men spiller bolden klogt rundt i forsvaret og på den defensive midtbane. De lader bolden gøre arbejdet og lader Haderslevs angribere løbe mange meter forgæves i middagsheden.

Langsomt får Nyborg overtaget spillet og bringer sig efter cirka en halv times spil foran med 1-0 på mål af Marcus Kock-Poulsen direkte på hjørnespark.


Nyborgs drenge fortsatte ufortrødent deres positive tilgang med boldbesiddelse og tålmodigt spil.

Uddrag fra artiklen


I anden halvlegs start tilkæmper Oskar Bergholdt-Damgaard sig et straffespark, som Sebastian Ammentorp sikkert eksekverer til 2-0.

Kampen er dog fortsat forholdsvis jævnbyrdig, og Haderslev har specielt én angriber, der udfordrer Nyborgs forsvar og får reduceret til 2-1 og 2-2 på straffespark, som Mads Østerholt dog i første omgang flot får parreret, men deres straffesparks skytte kommer desværre først på returen.

Nyborgs drenge fortsatte ufortrødent deres positive tilgang med boldbesiddelse og tålmodigt spil. Der blev kæmpet som et hold og vundet mange dueller. Drengene fortsætter med at tro på det og ville vinde. Otte minutter før slutfløjt gør Oskar Damgaard det til 3-2 på et velplaceret skud i højre side af målet uden chance for målmanden. Vi holder føringen kampen ud, på trods af at vi inkasserer et tyndt gult kort og spiller i undertal i kampens døende minutter.

En gedigen fighter-indsats af holdets målmand, stærkt spillende forsvar, altid løbevilligt og stærkt kæmpende midtbane og et angreb der ikke svigtede i afgørende situationer.

Tre point på kontoen og en delt førsteplads i puljen.

Næste kamp er hjemme lørdag den 15. august klokken 10, hvor Nyborg tager imod Morud IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce