Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nye padelbaner så dagens lys

Padeltennis er en sport, hvor alle kan være med. Privatfoto
Padelbanerne i Ullerslev Tennisklub blev officielt indviet lørdag den 17. oktober.
Annonce

Ullerslev: Det var Henrik Vestergård, formand for Ullerslev Tennisklub, der lørdag kunne byde velkommen til åbningen af padelbanerne i Ullerslev.

- For tennisklubben betyder padelbanerne, at klubben nu kan tilbyde aktivitet året rundt med lys på banerne. Det forpligter samtidig også med sådan et anlæg. Det er vi klar til, og fremadrettet vil forskellige målgrupper blive budt indenfor, ligesom der bliver åbent hus arrangementer for nye interesserede, fortalte Henrik Vestergård.

Den officielle åbning blev foretaget af Erik Rosengaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, som roste det gode projekt, hvor de samarbejdende foreninger i byen og Vibeskolen også er inddraget.

Der blev derefter dystet i en opvisningskamp mellem et hold fra Nyborg Kommune og Udvikling Ullerslev med personer, der ikke har prøvet spillet før for at vise, hvor let det er at komme i gang med padel.

Ullerslev Padelbane blev lørdag indviet af de mange fremmødte. Privatfoto

Ullerslev Tennisklub har brugt mange timer og ressourcer på fondsansøgninger for at få midler til projektet, ligesom klubben også har bidraget med egne midler.

Henrik Vestergård understreger, at processen med fondsansøgninger har været meget tidskrævende. Dels med at skrive og få indsendt de samlede papirer til fondene, som de kræver, men samtidig er der ofte en ventetid på to til tre måneder, før der modtages et svar på ansøgningerne.

Ullerslev Tennisklub har skullet finde mange midler til dette projekt, men der findes også lokale fonde i nærområdet, som gerne støtter foreninger på Østfyn med midler til mindre ønsker blandt andet Fonden for Fynske Bank, Nordea Fonden Lokalpuljen og Spar Nord Fonden, nævner Henrik Vestergård.

Ullerslev Tennisklub ser nu frem til aktiviteterne på de nye baner og glæder sig til at byde nye interesserede indenfor til padel.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce