Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nytårsbanko: Håber på 30.000 kroner i overskud

Så er der præmie. Godt humør til nytårsbanko. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Nyborg: Cirka 500 spillede med, da NG&IF 1. januar som sædvanlig indbød til nytårsbanko i Nyborghallerne.

Traditionen tro var det hele arrangeret af NG&IF's Venner og afholdt af det såkaldte bankoudvalg, der havde samlet over 30 frivillige til at sørge for alt det praktiske.

- Vi kan endnu ikke sige hvor meget, vi fik i overskud, for det tager tid at gøre op, men jeg håber på godt 30.000 kroner, siger Jesper Petersen fra bankoudvalget.

Pengene går til foreningens afdelinger for fodbold, håndbold, bordtennis og gymnastik, fortæller han og benytter lejligheden til at sige varmt tak til byens forretninger, der også sædvanen tro havde doneret adskillige sponsorgaver til bankospillet.

- Selvfølgelig er der rigtig meget arbejde forbundet med så stort et arrangement, men vi kan næsten ikke lade være. For mig er det det hele værd, at vi kan tjene penge til et godt formål og samtidig gøre 500-600 mennesker glade, fordi de kan gå til banko. For mange er det blevet en tradition. De sidder det samme sted, de bestiller den samme mad, og de mødes med de samme mennesker, fortæller Jesper Petersen.

Jesper Petersen op til afholdelsen af det traditionsrige nytårsbanko. Foto: Kasper Riggelsen
Jacob Mathiesen og Martin Svane holdt humøret højt ved indgangen. Foto: Kasper Riggelsen
Inden spillet gik i gang, var Preben Madsen i kælderen og finde de spilleplader frem, han i sin tid selv var med til at indkøbe. Foto: Kasper Riggelsen
Tenna Hansen og datteren Emma var klar to timer inden, de første tal blev råbt op. - Nogle bruger årets første dag på at ligge spritsyge, men ikke os. Vi går til bankospil i stedet og hygger os med det, fortalte hun. Foto: Kasper Riggelsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce