Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyt ansigt på lokalredaktionen

Maria Frellesen Pedersen Lokalavisen Nyborg
Den 1. juli trådte den nye tovholder for ugeavisen ind på lokalredaktionen i Nyborg.
Annonce

Nyborg: Med sommerens komme er der også dukket et nyt ansigt op på lokalredaktionen i Nyborg. Fra den 1. juli er Anette Hyllested blevet erstattet af Maria Frellesen Pedersen, som det kommende år skal være tovholder på ugeavisen i Nyborg.

Maria Frellesen Pedersen er 25 år, kommer oprindeligt fra Bredballe og har for en måned siden afsluttet sin uddannelse som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.


Jeg glæder mig til at lære byen bedre at kende, komme ud blandt borgerne og blive endnu klogere på, hvad det er for nogle historier, der gemmer sig ude i lokalområderne.

Maria Frellesen Pedersen


I sin praktiktid på uddannelsen har hun siddet på Fyens Stiftstidendes lokalredaktion i Middelfart samt erhvervs-, nyheds- og Danmarksredaktionen i Odense.

Selv om Maria Frellesen Pedersen endnu ikke har oplevet Nyborg fra andet end indersiden af en togvogn, har hun et indtryk af, at Nyborg er en hyggelig og imødekommende by.

- Jeg glæder mig til at lære byen bedre at kende, komme ud blandt borgerne og blive endnu klogere på, hvad det er for nogle historier, der gemmer sig ude i lokalområderne.

Når den 25-årige journalist ikke går rundt i byen med blokken i hånden og kameraet over skulderen, holder hun af at løbe en tur, gå på café med veninderne i Odense, hvor hun bor, eller besøge sin familie i Bredballe og Østerby.

Så hvis du som læser af denne artikel sidder med en historie, en idé til en historie eller noget helt tredje til ugeavisen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte Maria Frellesen Pedersen på mail mafpe@jfmedier.dk eller på telefon 65 45 52 59.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce