Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyt erhvervseventyr venter for Morten: - Jeg har ikke haft nosserne til at tage springet før nu

Morten Ægidius Hansen har netop startet sin egen virksomhed, Rigtig Pris, hvor han vil forhandle den rigtige pris for andre. Der er ingen udgifter, og hvis han får prisen forhandlet ned, så deler han og kunden fortjenesten.
Idéen har Morten Ægidius Hansen gået med et par år, men det er først nu efter et svært år med corona, at han har fundet ud af, at livet er kort til at lade være. Nu starter han sin egen virksomhed Rigtig Pris.

Nyborg: Vi kender det alle sammen. Nogle har det, mens andre krummer tæer ved tanken.

Det handler om at forhandle sig til det bedste tilbud eller den rigtige pris, når der skal hentes tilbud om et nyt tag eller købes nye møbler. Mens mange måske tøver med at forhandle prisen ned eller får ondt i maven over den slags situationer, så elsker Morten Ægidius Hansen det.

For ham er det en konkurrence, han gerne vil vinde.

Annonce

- Der er mange, der i lang har spurgt mig, hvorfor er du ikke selvstændig med det drive og den vindermentalitet. Jeg er et stort konkurrencemenneske, og det er nogle af de ting, der er et plus, når du er selvstændig, fortæller Morten Ægidius Hansen.

Men alligevel tog det ham noget tid, inden han tog springet og startede sin egen virksomhed, Rigtig Pris.

- Jeg har ikke haft nosserne til at tage springet før nu, jeg turde ikke, forklarer han, men det seneste år har fået ham på andre tanker.

- Jeg har haft gode jobs med en god sikker indtjening. Så kom corona, og selvom man havde job og var sikker, så var der pludselig nogle ting, som ikke var så sikkert alligevel. Så havde jeg det lidt, hvis plusset ved at være lønmodtager er den her sikkerhed, og der så kommer corona, noget du ikke har indflydelse på selv, hvorfor så ikke prøve at være selvstændig, hvor du måske ikke har den samme sikkerhed, men der er nogle andre plusser.


Da jeg kom tilbage dertil og stod på det her grå værksted, det er nok det tætteste, jeg har været på at få en depression. Jeg tænkte, det skal jeg ikke resten af mit liv,

Morten Ægidius Hansen


Har altid pruttet om prisen

Morten Ægidius Hansens evner inden for forhandling er heller ikke gået hans venner og families næse forbi. Fra han var helt ung, har de hevet ham med, så han kunne forhandle prisen for dem.

- Jeg har altid været god til i daglig tale at prutte om prisen, men når du snakker i lidt større investeringer og arbejde, er det forhandlinger, du laver. Det er i bund og grund det samme, forklarer Morten Ægidius Hansen.

Om Rigtig Pris

  • Morten Ægidius Hansen startede virksomheden den 1. maj 2021.
  • Rigtig Pris er for private og små eller mellemstore virksomheder, som gerne vil have hjælp i en forhandlingssituation.
  • Morten Ægidius Hansen tilbyder forhandling af en given investering, det kan være private, som skal have designermøbler, et nyt tag, et nyt køkken eller andre større investeringer.
  • Morten Ægidius Hansen har tidligere forhandlet med nogle af Danmarks største virksomheder og forhandlet kontrakter på et to-cifret millionbeløb, samtidig han har han også forhandlet med mindre enmandsvirksomheder som ham selv.

Men rejsen startede sådan set ikke med en uddannelse som sælger. Den startede et helt andet sted som maskinarbejder på DSB Værkstedet i Nyborg. Efter en jordomrejse med sin kæreste blev livet hjemme på værkstedet bare aldrig det samme igen.

Annonce

Livet som sælger

- Da jeg kom tilbage dertil og stod på det her grå værksted, det er nok det tætteste, jeg har været på at få en depression. Jeg tænkte, det skal jeg ikke resten af mit liv, fortæller Morten Ægidius Hansen.

Derfor besluttede han sig for at prøve livet som sælger. Han havde dog ingen erfaring eller uddannelse, så han fandt et job, der var ren provision. Han kørte ud og bankede på virksomhedernes dør, uden at de anede, at han kom.

- Jeg tænkte, det er en måde, hvor jeg kan få afprøvet det her med salg, og hvis jeg ikke kan betale mine udgifter, så må jeg gå tilbage til håndværkerfaget, fortæller Morten Ægidius Hansen og fandt ud af, at det med at sælge var han faktisk god til.

Morten Ægidius Hansen har netop startet sin egen virksomhed, Rigtig Pris, hvor han vil forhandle den rigtige pris for andre. Der er ingen udgifter, og hvis han får prisen forhandlet ned, så deler han og kunden fortjenesten.

Når spørgsmålet falder på, hvorfor det lige skal være nu, at det næste store spring skal tages, så er svaret ganske enkelt. Hellere tage chancen nu end at fortryde det senere.

- Jeg har nået en alder, hvor det passer godt. Hvis jeg har været i et job, jeg ikke syntes var sjovt, er jeg stoppet eller har bedt om at komme videre. Jeg er 45 år, og hvis jeg ikke gjorde det her nu, ville jeg være bange for, at jeg om 10 år stod med et job, som hang mig langt ud af halsen, og når du når op i den alder, har du ikke samme mulighed for bare at finde noget andet.

Annonce

Deler besparelsen

Selvom Morten Ægidius Hansen mest har arbejdet med online marketing og i affaldsbranchen som sælger, så betyder branchen ikke det store, når det handler om forhandling og salg. For Morten Ægidius Hansen betyder det mere, om du er dygtig til dit fag eller ej.

Med Rigtig Pris håber han, at han rammer plet med en virksomhed, som man ikke finder andre steder, fordi som han selv siger, så har folk intet at tabe ved at tage fat på ham.

- Det svarer lidt til, hvis du fik at vide, gå ud i din postkasse, så ligger der måske en check på 4-5000 kroner. Ville du gøre arbejdet for at gå ud og se, om den lå derude? Ja, det ville du, siger Morten Ægidius Hansen og uddyber:

- Lad os sige, der er én, der har fået forhandlet et tilbud på et tag til 150.000, og jeg så får det forhandlet til 140.000, så er der 10.000 kroner i besparelse, og den deler kunden og jeg. Så kunden tjener 5000 kroner, og jeg tjener 5000 kroner.

Hvis Morten Ægidius Hansen til gengæld ikke får forhandlet en besparelse, så kan kunden gå derfra kvit og frit. Derfor mener han også, at det næsten ikke kan betale sig ikke at tage fat i ham, når man næste gang står overfor at skulle godkende et tilbud.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Gudstjenester søndag den 27. juni

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

”Tossede Tirsdage” i børnenes sommerferie

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Bente gik på efterløn og fik en ny hobby: - Det er unika for en jæger

Lokalavisen Nyborg

Sommerskole for børn: Lær at film med din smartphone

Lokalavisen Nyborg

Udstilling: Trofæ-tasker og sjove, skæve billeder

Lokalavisen Nyborg

Sidste kamp i sæsonen: Kæmpe holdpræstation sendte NGIF fodbold i Serie 1

Lokalavisen Nyborg

Sommeraktiviteter flytter ud af byen

Lokalavisen Nyborg

Seks klassekammerater fejrer 70-års jubilæum med stil: - Spørgsmålet er, om det også kan blive til 75 år, uden vi skal bæres

Lokalavisen Nyborg

Nu kan børnene begynde at glæde sig: Slaraffenland har udvidet aktiviteterne og festlighederne

Lokalavisen Nyborg

Kom med og udforsk landskabet på Vilde Blomsters Dag

Lokalavisen Nyborg

Fra det bedste år nogensinde til det værste: - Man har det vildeste smil, når man sælger en rejse igen

Lokalavisen Nyborg

Byens gule hus har fået ny ejer: - Jeg synes, det er sjovt, at folk snakker om farven

Lokalavisen Nyborg

Nyt nummer af "Nyborg før og nu" beskriver både dobbeltmord og krigsgrave

Lokalavisen Nyborg

Bubble-tea og det vietnamesiske køkken er kommet til Nyborg: - Beliggenheden er simpelthen fantastisk

Lokalavisen Nyborg

Gudstjenester søndag den 20. juni

Lokalavisen Nyborg

Til Iran og hjem igen med 35 kilometer i timen: Jakob dyster med sin gamle knallert til lokalt knallertopgør

Lokalavisen Nyborg

Kan du finde mariehønsene? Privat pasningsordning vil skabe smil og sætte fokus på sig selv

Lokalavisen Nyborg

Nyt projekt åbner i weekenden: Festlige Blå Oplevelser har åbningsfest på havnen

Lokalavisen Nyborg

Et af de største cykeleliteløb i Danmark kommer til Ørbæk

Lokalavisen Nyborg

Musikken spiller igen løs på Den Grønne: - Det føles lidt uvirkeligt

Lokalavisen Nyborg

Tag med på skraldemission i Nyborg til fordel for indlagte børn

Lokalavisen Nyborg

Gudstjenester søndag den 13. juni

Lokalavisen Nyborg

Klumme: Hvor gammelt er Nyborg Slot?

Annonce