Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyt firma er ingen hindring: Kim er buldret igennem krisen

Kim Hvass har rykket sine stilladser til en større lokation. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Kim Hvass har ikke fortrudt, at han for et lille års siden valgte at blive selvstændig - tværtimod har han så travlt, at han er nødsaget til at takke nej til opgaver.
Annonce

Nyborg: Efter at have været mekaniker i nogle år, besluttede Kim Hvass sig for 11 år siden at skifte til jobbet som stilladsmontør. I løbet af de år, han arbejdede som stilladsmontør, nåede han at have tiltel som både montør, formand, projektleder og afdelingsleder i den virksomhed, han arbejdede i.

Men den 1. oktober sidste år besluttede han sig for, at der skulle ske noget nyt. Han skulle være sin egen chef, men der var to kriterier for netop det kunne lade sig gøre. Han skulle fortsætte med at være stilladsmontør, og han skulle blive i Nyborg. Og det blev han.


Jeg havde aldrig rigtig fri, når jeg havde fri. Der kom montører på alle tider af døgnet, og jeg væltede rundt i jern og stål derhjemme.

Kim Hvass, stilladsmontør


I opstarten drev 35-årige Kim Hvass sin virksomhed Kim Hvass Aps fra hjemmeadressen i Skellerup, men som tiden gik, begyndte stilladserne at fylde mere og mere på den ellers forholdsvis store landejendom.

Det betød, at han den 1. august i år besluttede sig for at rykke til noget større. I dag har han sine stilladser liggende ved Hedegaard Miljø på Falstervej, hvor der inden længe skal sættes en pavilion op, så kontoret også kan forlade hjemmeadressen.

- Jeg havde aldrig rigtig fri, når jeg havde fri. Der kom montører på alle tider af døgnet, og jeg væltede rundt i jern og stål derhjemme. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg blev nødt til at rykke til noget større, og med hjælp fra kommunen fik jeg plads her, fortæller montøren.

Annonce

Ramte et godt tidspunkt

For Kim Hvass har coronakrisen ikke været en krise - tværtimod. Det er også årsagen til, at han har været nødt til at rykke sin virksomhed til et sted med mere plads. I dag bare 10 måneder efter han startede sin virksomhed, har han syv ansatte og må en gang imellem også sige nej til opgaver, da der er for meget at se til.

Derfor har han også valgt udelukkende at dække Fyn.

- I starten tog jeg også opgaver i Jylland og på Sjælland, men der er generelt mangel på stilladsmontører på Fyn, så vi har rygende travlt - derfor tager vi kun opgaver på Fyn i dag.

Kim Hvass

  • 35 år.
  • Bor med sin samlever og hund på en landejendom i Skellerup.
  • Er uddannet mekaniker.
  • Har arbejdet som stilladsmontør i 11 år, inden han blev selvstændig.
  • Er i dag selvstændig med firmaet Kim Hvass Aps.
  • Har syv fastansatte i virksomheden.
  • Holder til på Falstervej ved Hedegaard Miljø.

Fordi Kim Hvass tidligere har været afdelingsleder på Fyn, er der mange tidligere kontakter, der har hevet fat i ham, efter han er blevet selvstændig.

- Der er mange interessante industri- og håndværkervirksomheder i kommunen, så jeg fristes næsten til at sige, at der er rigeligt med opgaver bare i Nyborg Kommune, men vi har valgt, at vi dækker hele Fyn. Det betyder også, at vi løbende bliver tilbudt større opgaver uden for kommunegrænsen, fortæller Kim Hvass.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce