Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyt Syn vil støtte lokalt

Nyt Syn i Nyborg opfordrer alle til at støtte lokalt. Foto: Nyt Syn
Mange butikker er ramt af nedlukningen under seneste nedlukning. Derfor går alle landets Nyt Syn optiker-butikker nu sammen om en kampagne, der opfordrer til at handle lokalt.

Nyborg: Den danske optikerkæde Nyt Syn består af 60 butikker, hvor optikerne selv ejer deres butik, og de er derfor helt afhængige af en stærk lokal handel. Det gælder også Nyt Syn i Nyborg.

- Nyt Syn er en 100 procent danskejet optikerkæde, hvor vi selv ejer og driver vores butikker, og alle Nyt Syn optikere er derfor gået sammen om en kampagne, hvor vi opfordrer til, at man ser og bruger alle de tilbud, der findes lokalt, siger Carsten Andersen i en pressemeddelelse.

Det kan både være den lokale boghandel, tøjbutik eller skoforretning, der har brug for opbakning og indtægt. Nyt Syn opfordrer derfor, at man så vidt muligt handler lokalt, når man for eksempel har brug for tøj, elektronik eller gaver.

Annonce

Det lokale handelsliv kan for alvor blomstre, hvis der er flere spændende butikker, som kan trække kunder til og skabe liv i gaden. Og her har Nyborg et godt lod i bunken.

- Som lokal optiker og en aktiv del af det lokale handelsliv mærker jeg tydeligt, når byens erhvervsdrivende har det svært. Jeg ejer selv min butik, og jeg er meget afhængig af, at kunderne finder byens øvrige handelsliv spændende og kommer forbi på gaden. Derfor har alle lokale butiksejere og mindre erhvervsdrivende en stor interesse i at stå sammen om at få kunder i butikkerne igen, samtidig med at vi passer på hinanden, siger Carsten Andersen.

For at sætte gang i den lokale handel udlodder Nyt Syn i Nyborg et gavekort til brug i butikker i Nyborg, hvis man køber briller eller kontaktlinser hos dem. Konkurrencen løber indtil den 3. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce