Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyt tiltag i Føtex gør indkøb nemmere

Føtex i Nyborg har fået "Køb og hent". Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Annonce

Nyborg: Nu lancerer Føtex i Nyborg servicen "Køb og hent", hvor du kan bestille dine varer online og efterfølgende afhente dem, pakket og klar ved butikken, når det passer dig.

Fra den 7. september har "Køb og hent" været mulig i Føtex i Nyborg, og varehuschef Kenneth Biller er glad for at kunne tilbyde kunderne den nye service.

- "Køb og hent" er et fantastisk supplement til den traditionelle måde at handle ind på, da kunderne kan bruge det i det omfang, der giver mening for dem. Har de den ene dag lyst til at gå runden i supermarkedet, gør de det. Og hvis de dagen efter ved, at det kniber med at have tid til den sædvanlige tur med indkøbslisten i hånden, kan de ordne bestillingen hjemmefra, fortæller Kenneth Biller i en pressemeddelelse.

Den nye service er blandt andet tiltænkt de mange danskere, der helst vil have deres indkøb overstået hurtigst muligt. Derudover er servicen også tiltænkt danskere, der er i øget risiko for smitte med covid-19.

Hvis man bestiller inden klokken 10, kan man afhente sine varer samme dag efter klokken 14. Dog kan man kun bestille otte dage frem. Det koster 29 kroner at benytte "Køb og hent".

Derudover vil der fremover være en blomsterbinder tilknyttet butikken, så man hver fredag og lørdag kan få bundet buketter i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce