Det kendte par Rasmus Kirk og Kristina Hedegaard står i spidsen for den genåbnede restaurant på havnen. Men den daglige kontakt med Remisens gæster er lagt i hænderne på et ungt team, der er håndplukket til opgaven.
Copy link address
Kasper Riggelsen kri@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Trekløveret havde deres første rigtige arbejdsdag i forbindelse med åbningsreceptionen forleden. Fra venstre ses Daniel Larsen, Camilla Dahlmann Brandt og Andreas Møller, der alle er uddannede tjenere. Foto: Kasper Riggelsen -
Dennis Larsen har altid været vild med drikkevarer, men med jobbet som barchef følger også en lang række andre opgaver. For eksempel er han ansvarlig for indkøb af varer til restauranten. Foto: Kasper Riggelsen -
Kirk Hedegaard er kendt for at lave og servere god mad. Det blev så rigeligt demonstreret ved åbningsreceptionen forleden. Foto: Kasper Riggelsen -
Camilla Dahlmann Brandt er både uddannet kok og tjener. Privat bor hun i Nr. Søby på Midtfyn. Foto: Kasper Riggelsen -
Rasmus Kirk og Kristina Hedegaard har tidligere stået bag Restaurant Teglværksgården i Nyborg, og sammen driver parret en cateringvirksomhed med adresse i Odense. Foto: Kasper Riggelsen -
På Restaurant Remisen tilpasser man menuerne efter årstiden, så kokkene altid kan bruge friske, lokale råvarer. Foto: Kasper Riggelsen