Annonce
Lokalavisen Nyborg

Odds på dronningens nytårstale: Disse ord bliver formentlig nævnt

Traditionen tro holder Dronning Margrethe nytårstale den 31. december, og traditionen tro kan man igen i år oddse på, hvad hun siger i talen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Skulle man have lyst til at oddse på dronningens nytårstale, kommer oddssætter Peter Emmike Rasmussen her med et bud på, hvad der bliver aktuelt i årets tale.
Annonce

Nytår: Siden 1972 har Dronning Margrethe sat sig til rette for at holde årets nytårstale, og i år bliver ingen undtagelse.

De fleste danskere vil sidde klar med et lille glas og måske en appetizer i hånden, når klokken slår 18 den 31. december, og dronningen toner frem på skærmen. Og igen i går vil det også være muligt at kunne oddse på, hvad dronningen siger i sin nytårstale til folket.

Og lige netop nytårstalen er blevet en ting, som er yderst populær at oddse på ved Danske Spil, som i 2019 slog rekord for, hvor mange der oddsede på talen.


Dem, som ikke interesserer sig for håndbold og fodbold, som der som regel bliver oddset meget på, kan bedre være med i et spil som det her.

Peter Emmike Rasmussen, oddssætter Danske Spil


- Til et spil som dronningens nytårstale ser vi, at der kommer rigtig mange nye brugere til. Dem, som ikke interesserer sig for håndbold og fodbold, som der som regel bliver oddset meget på, kan bedre være med i et spil som det her, fortæller oddssætter ved Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Annonce

En anderledes tale

Selv om der år efter år optræder mange af de samme ord i dronningens nytårstale, tror man ved Danske Spil, at årets nytårtale bliver anderledes, end vi har været vant til.

I og med at coronavirussen har fyldt størstedelen af 2020, tror Peter Emmike Rasmussen også, at det bliver et ord, der kommer til at dominere talen.

Odds på dronningens nytårstale

Hvis man oddser på dronningens nytårstale, kan man gå den mere sikre vej, hvor man ikke får den store gevinst, hvis ordet bliver nævnt i talen, eller man kan gå den mere usikre vej og være heldig at vinde mange penge.

Indtil videre er de højeste og laveste odds følgende:

Laveste odds:

  • Nytårshilsen
  • 2020
  • Jul/en
  • Nytårsaften
  • Verden


Højeste odds:

  • Pilfingerdansen
  • BT
  • Melvin Kakooza
  • Natholdet
  • Jeg har en plan

- Der er mange gengangere af ord, familiemedlemmer, rejser og oplevelser, der nævnes, som er sket i det forgangne år, men for alles vedkommende har det kun drejet sig om corona i 2020, og derfor forventer vi også, at hun kommer ind på det i sin tale, fortæller han.

Derudover henviser Peter Emmike Rasmussen også til den tale, som dronningen holdt til nationen i foråret. Her blev der brugt ord som coronavirus, hvilket kan være et tegn på, at hun vil bruge det ord i sin nytårstale i stedet for corona eller covid-19.

Men selv om corona, og dermed også landets statsminister, Mette Frederiksen, har fyldt meget i 2020, så tror Peter Emmike Rasmussen ikke, at dronningen kommer til at nævne hende i talen.

- Det er kun sket to gange i dronningens tid, at hun har nævnt andre navne end familiemedlemmers navne - og den ene gang var det H.C. Andersen - derfor tror vi ikke, at hun kommer til at nævne navne på andre end familiemedlemmerne.

Peter Emmike Rasmussen kunne i midten af december oplyse, at de mest spillede ord på daværende tidspunkt var krise og glæde/glæder.

Derudover gør han opmærksom på, at hvis man vælger at oddse på talen, er det vigtigt, at dronningen siger det eksakte ord inklusiv en eventuelt endelse, hvis man skal være heldig at vinde på sine odds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce