Annonce
Lokalavisen Nyborg

OK Plus bygger om: Satser på spisende gæster

OK Plus i Nyborg bliver ikke større i sit grundplan, men får i stedet lavet hele interiøret om. Foto: Peter Krogh Frausing
OK Plus tanken er blot et af mange madsteder ved Nyborg Øst-afkørslen. Ikke desto mindre bliver der satset på de spisende gæster i den forestående ombygning.

Nyborg: Der skal være endnu bedre faciliteter til dem, som lægger vejen forbi OK Plus på Slipshavnsvej, når de skal have et måltid eller en snack på deres køretur gennem landet. Det er det mest åbenlyse, når man ser på planerne for den nye indretning af butikken, som starter ombygningen mandag i uge 44.

- Det er nok en af de OK Plus-butikker, som har flest spisende gæster i landet, og derfor har vi valgt at spiseområdet skal være omkring tre gange så stort, som det har været hidtil, fortæller Christina Pilemann, forpagter af butikken.

Renoveringen af butikken har været længe undervejs, men endelig kommer den i gang, og det forventes, at man kan slå dørene op til en nyrenoveret og flot butik i uge 48.

Annonce

- Vi kommer til at lukke butikken i uge 46, så der er god plads til håndværkerne. Derfor har vi sørget for foodtrucks (madvogne, red.) på parkeringspladsen, så vores kunder stadig kan komme og få et måltid hos os, forklarer Christina Pilemann.


Det er nok en af de OK Plus-butikker, som har flest spisende gæster i landet.

Christina Pilemann, forpagter


Pilotprojekt for OK

Renoveringen er ikke blot en nyhed for tankstationen i Nyborg. Butikken bliver nemlig også et pilotprojekt for fremtidens OK Plus butikker, hvor smart design og lækre faciliteter for de besøgende kommer i fokus.

- Vi har arbejdet rigtig meget i jordfarver, og ud fra tegningerne bliver det smadderflot. Det bliver meget mere stilrent, og gæsterne kommer til at sidde godt i vores nye spise- og lounge-møbler, fortæller Christina Pilemann.

Selve Nyborg by kommer også i fokus på tankstationen, hvor man på væggen bag disken vil dekorere med et stort billede i sort og hvid fra Nyborg i gamle dage.

Christina Pilemann der forpagter OK Plus i Nyborg, glæder sig til at åbne den renoverede butik. Foto: Peter Krogh Frausing

- Håndværkerne får virkelig deres sag for, men det er vigtigt, at vi holder os til den stramme deadline, så kunderne ikke oplever byggerod i en længere periode, siger Christina Pilemann.

Annonce

Slidt butik

- Vi har fået klager over toiletforholdene. Vi har årligt sat dem i stand, og virkelig sørget for at holde dem rene, men det er simpelthen bare slid, man kan se. Resten af butikken har også set bedre dage, så vi glæder os enormt til at flytte ind i den nye butik.

Butikken ved tanken har gennem flere år oplevet støt vækst til trods for tilvæksten af andre spisesteder ved motorvejsafkørslen. Derfor mener hun også, at ombygningen har sin berettigelse.

- Forpladsen blev allerede renoveret for omkring halvandet år siden med blandt andet en gratis oplader til elbiler. Når butikken er færdig, har vi en rigtig attraktiv station, afslutter Christina Pilemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce