Annonce
Lokalavisen Nyborg

Opera i gården

Gården hos FNE i Nørregade bruges normalt til tøjudstillinger, men den 26. juli vil her være fyldt med sang og publikum. Foto: Mogens Rasmussen
Operakompagniet Nontardar spiller Don Juan som baggårds-opera i Nyborgs flotteste gård.
Annonce

Nyborg: Corona-virus har frataget os de fleste fornøjelser denne sommer ikke mindst, når det handler om kultur.

Men søndag den 26. juli kl. 19 kan man opleve Mozarts opera Don Juan i en kammerversion fra Operakompagniet Nontardar. Oven i købet foregår det i et af de smukkeste byrum i Nyborgs bymidte, nemlig i gården hos FNE i Nørregade.

Mozart kaldte sin opera for en komedie, hvilket det også er, men en mørk komedie om adelsmanden, levemanden og skørtejægeren Don Juan, som intet nægter sig i livet, især ikke på damefronten, hedder det i pressemeddelelsen fra arrangøren.

”Don Juan” er på den ene side en morsom forvekslingskomedie og på den anden side et intelligent studie i dæmonisk livslyst og seksuel besættelse. Operafortællingens hæsblæsende og morsomme dialog er på dansk, mens Mozarts udødelige musik synges på italiensk.

Forestillingen er for operakendere, for de let øvede – men især for dem, der aldrig har set en opera før. Sangerne synger på italiensk med dansk dialog ind imellem.

I forestillingen medvirker: Pianist Jacob Beck, der jo har lokale rødder på Østfyn, operasangerne: Philippa Cold, Mette-Maria Øyen, Stina Schmidt, Thomas Storm, Jakob Bloch Jespersen, Bo Kristian Jensen.

Billetter til forestillingen kan afhentes hos FNE-Outdoor. Men der er begrænset med pladser, så det gælder om at skynde sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce