Annonce
Lokalavisen Nyborg

Opgav politiet: Sandra klar med debutroman

Sandra Hedegaard Rasmussen, Nyborg, lagde karrieren indenfor Fyens Politi på hylden for tre år siden. Nu debuterer hun med romantisk spændingsroman. Privatfoto.
Tidligere politiassistent og efterforsker Sandra Hedegaard Rasmussen, Nyborg, springer ud som forfatter med romanen "Italienske Forbindelser". Bogen er på gaden i denne uge.
Annonce

Nyborg: For tre år siden rev Sandra Hedegaard Rasmussen stikket til sin arbejdsgiver Fyens Politi. Stress var årsag til, at hun efter 14 år sagde farvel til jobbet ved ordensmagten i politiets domicil på Hans Mules Gade i Odense. Her sad hun som politiassistent og efterforsker.

Politirapporter og undersøgelser blev skiftet ud med et kortvarigt limbo i parcelhuset i Nyborg. Men ret hurtigt kom hun til tasterne på computeren for at skrive sig ud af sin krise.

- Indtil da, havde jeg kun skrevet politirapporter. Men for at holde mig mentalt i gang efter et aktivt arbejdsliv, så begyndte jeg at skrive. Og det er jeg fortsat med lige siden 2016, da jeg stoppede ved politiet, fortæller 40-årige Sandra Hedegaard Rasmussen, som nu kan kalde sig forfatter og forhenværende efterforsker og politikvinde..

Romanen "Italienske Forbindelser" er den tidligere politiassistents debut som forfatter. I denne uge udkommer den over 400 sider lange roman på forlaget Leatherbound. Privatfoto.
Annonce

Italienske forbindelser

Forbindelsen til Fyens Politi er nu udskiftet med romanen "Italienske forbindelser". Den kan bedste karakteriseres som en romantisk spændingsroman som trækker tråde til den italienske mafia i sit plot og har ingredienser af både sex og kærlig med i et forløb på mere end 400 sider.

- Jeg har vel brugt et års tid på at skrive historien fra a til b. Så sendte jeg manuskriptet til en hel masse forlag og fik en masse afslag. Men så var der et lille forlag oppe i Jylland, som gerne ville udgive romanen. Men først skulle en del af historien omskrives og jeg skulle have nogle litterære greb på plads, fortæller Sandra og tilføjer:

- Det brugte jeg vel nok et halvt års tid på. At skrive bogen har været en kæmpe proces og har også hjulpet mig i den mentale healing, for jeg kan stadig savne miljøet ved politiet. Men nu er det færdige resultat klar til udgivelse, siger en tilfreds Sandra.

Annonce

Udkommer i denne uge

Romanen har hun dog næsten lagt bag sig, allerede før den er udkommet. For de seneste måneder har sat sig til tastaturet og indledt en forsættelse af romanen "Italienske Forbindelser".

Men nu gælder det i første omgang hendes debutroman. Den udkommer i denne uge på forlaget Leatherbound. Og på lørdag 30. marts er den nyslåede forfatter på plads hos Bog & Ide i Nyborg, hvor hun er klar til at signere bogen fra klokken 11-12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce