Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ordet er dit – skrivekonkurrence

Deltag i bibliotekets skrivekonkurrence. Foto: Nyborg Bibliotek
Elsker du at skrive? Og er du i aldersgruppen fra 7. klasse til 18 år? Så kan du deltage i bibliotekets skrivekonkurrence.
Annonce

Nyborg: Sæt ord på dine oplevelser, følelser og tanker omkring fællesskaber og vær med i den årlige skrivekonkurrence ”Ordet er dit”.

Corona-krisen har fået os alle til at tænke over, hvad fællesskaber er, og hvor vigtige de er for os. Måske er det i dine fritidsinteresser, du har dit vigtigste fællesskab, eller måske er det dine online fællesskaber, der betyder mest, med de muligheder og udfordringer det giver.

Man kan savne at være en del af et fællesskab, hvilket kan gøre rigtig ondt, eller man kan være en del af et dårligt fællesskab, som kun giver sorger og smerter. Der er meget at skrive om fællesskaber, og vi vil gerne høre dine tanker om emnet.


Sæt ord på dine oplevelser, følelser og tanker omkring fællesskaber.

Uddrag fra artiklen


Du kan deltage i konkurrencen ved at send en novelle på max 2500 ord til konkurrencebib@nyborg.dk senest den 25. oktober.

Novellen skal omhandle fællesskaber, og du bestemmer selv, hvordan du vil vinkle emnet.

Du er velkommen til at skrive under pseudonym, hvis du foretrækker det, men i mailen bedes du oplyse dit rigtige navn, din mailadresse og dit telefonnummer.

Alle bidrag vil blive inviteret til kåringen af vinderen på Nyborg Bibliotek lørdag den 7. november 2020 klokken 14.00, hvor vinderteksten bliver læst højt. Desuden bringes vindernovellen i Lokalavisen Nyborg.

Konkurrencen er arrangeret af Nyborg Ungdomsskole, Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce