Annonce
Lokalavisen Nyborg

Overraskende stort nederlag mod TM Tønder

SUS Nyborg tabte med 10 mål til TM Tønder. Foto: Carsten Madsen
Annonce

Nyborg: SUS Nyborg startede kampen skidt med mange tekniske fejl, og fik slet ikke skudt hul på Tønder-keeperen. Det så man hurtigt på måltavlen, og efter et kvarter var hjemmeholdet bagud 3-10.

Kendetegnet ved Nyborg-drengene er dog deres gejst, og de lagde sig ikke ned. Ved stillingen 4-12 efter 20 minutter lavede hjemmeholdet fire mål i streg, og pludseligt lugtede de blod.

SUS Nyborg brændte to straffekast indenfor de sidste ti minutter, og med dem havde de været helt med i kampen. Desværre fik hjemmeholdet ikke lige hentet et par mål mere på et lidt rystet TM Tønder hold inden pausen, og de måtte gå ud til pausen bagud 9-14.

Hjemmeholdet kom desværre heller ikke godt ud efter pausen. Joakim Rydal scorede halvlegens første mål, men derefter blev den kommende periode tabt med 1-4. Herfra blev målene byttet ligeligt mellem de to hold, selv om det var småt med dem.

Det skyldes især en dygtig Jonas Wilde i Tønder-målet, men desværre også for mange tekniske fejl, og for mange dårlige afslutninger fra SUS Nyborgs side. Med ti minutter igen kom Tønder-føringen på sit højeste, da de bragte sig foran med 15-26. Kampen endte med et ti måls nederlag på 19-29, og dermed indkasserede SUS Nyborg det andet store nederlag i træk.

Med til historien skal det også lyde, at hjemmeholdet i løbet af kampen missede hele fire straffekast, hvilket bestemt ikke gjorde tingene lettere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce