Annonce
Lokalavisen Nyborg

På jagt efter ny træner: Flere navne er i spil

SUS Nyborg vandt startede efter nytår med at vinde over HC Midtjylland. Når næste sæson starter, bliver det med en ny træner i spidsen for holdet. Arkivfoto: Peter Johanson
1. divisionsholdet i SUS Nyborg skal have ny træner, når sæsonen slutter til foråret. Der er allerede holdt flere samtaler, fortæller SUS Nyborgs sportschef.
Annonce

Nyborg: Når håndboldsæsonen slutter i foråret, bliver det uden trænerteamet Mads Rydal og Kenneth Lindegaard, der begge har valgt at afslutte deres trænergerning for SUS Nyborgs 1. divisionshold.

Trænerduoen blev sat ved sæsonens start sidste år, men nu skal klubben altså endnu en gang på jagt efter en eller to nye trænere til holdet.

Og selv om sportschef i SUS Nyborg, Mikkel Jensen, er ærgerlig over, at begge trænere forlader klubben, håber han, at de en dag vender tilbage til SUS Nyborg.

- Vi er kede af, at de har sagt stop - det er ærgerligt for os, men jeg kan godt forstå deres beslutning, Og så kan man jo bare håbe, at vi ser dem igen på et tidspunkt, fortæller han.

Om det bliver en eller to trænere, der skal overtage for trænerduoen, er endnu ikke besluttet. Det kommer ifølge Mikkel Jensen an på, hvem der kommer på tale til trænerposten.

Annonce

Flere i spil

Og selv om sportschefen ikke kan fortælle, hvem der er i spil til trænertjansen, fortæller han til Lokalavisen Nyborg, at klubben allerede har snakket med flere potentielle personer, der kunne blive trænere for klubben.

- Jeg håber ikke, at der går lang tid, inden vi kan præsentere den eller de nye trænere, for så ved spillerne også, hvad de har at forholde sig til.

Dog er der en ting i jagten på den eller de nye trænere, der er vigtigt for klubben: At finde en eller flere trænere, der kan stå for træningerne længere end en enkelt sæson.

- Vi havde håbet på, at vi kunne have haft trænerteamet længere tid, end det endte med, så vi går helt sikkert efter en, som vil blive i klubben længere tid, så vi ikke skal skifte så ofte, lyder det fra Mikkel Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce