Annonce
Lokalavisen Nyborg

Påskepynt juletræet i Ørbæk

Sebina og Christian Muhs fra Loppelyst i Ørbæk. Arkivfoto: Niels Andreasen
Julen varer lige til påske. Det mener de i hvert fald hos antikforretningen Loppelyst i Ørbæk, som opfordrer folk til at være kreative, male et æg, en tegning eller et gækkebrev og hænge op på træet og derved måske vinde et påskeæg.

Ørbæk: Loppelyst i Ørbæk kalder alle kreative sjæle. De har nu mulighed for at "påskepynte" det store juletræ foran forretningen  og måske vinde et påskeæg. Det skriver de på deres Facebookside.

Juletræet foran forretningen står normalt ikke helt til påske, og det har undret Loppelyst. De har fundet ud af, at den afdeling i Nyborg Kommune, som sørger for at sætte træet op og tage det ned igen, er blevet begrænset på grund af corona.

Det giver dog nye muligheder. De opfordrer derfor til, at områdets dagplejebørn og børnehavebørn kan male et æg, tegne en tegning eller lave et gækkebrev, som de kan hænge på træet.

Loppelyst vil i den forbindelse sætte tre påskeæg på højkant, men det er vigtigt, at alle dem, som hænger et stykke påskepynt op, har skrevet navn og telefonnummer ved. Det skal ikke skrives på tingene, men kan skrives på en seddel og læges i Loppelysts postkasse, som er at finde ved træet.

De trækker lod blandt alle dem, der har pyntet lige før påske. Vinderne offentliggøres på deres Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce