Annonce
Lokalavisen Nyborg

P3 Guld-talenter gæster Nyborg

Patina optræder på Bastionen den 28. november. Arkivfoto: Betina Garcia
Annonce

Nyborg: Den 28. november vil de tre frontmænd i Patina, der har rødder i musikbyen Svendborg lægge vejen forbi Bastionen.

Søren Bastrup Bojsen bidrager ofte med det desperate og instinktive, Gregers Møller Jensen med det uortodokse og skæve og Mads Skov Hansen med blikket for det skarpt kondenserede.

Ud af det fællesskab, hvor der er plads til personligheder og alle deres facetter, opstod også bandets specielle ramme: At de, selv om de alle har baggrund som trommeslagere, skiftevis stiller sig op og tager rollen som frontmand.

- Vi har svagheder og styrker, og vi er ikke bange for at anerkende, at der er noget, vi ikke er gode til. Patina er større end hvert vores ego. Vi er klar til at stille os selv til side, men også til at træde i karakter, når vi har noget at byde ind med, forklarer Mads Skov Hansen i en pressemeddelelse.

Patinas tekster kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger.

- Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os, siger Søren Bastrup Bojsen i en pressemeddelelse, og Gregers Møller Jensen supplerer:

- Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.

Patinas seneste udgivelse er singlen "Sådan Må Det Være (Uhhhh)" og i efteråret 2020 drager bandet på deres første Danmarksturné i eget navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce