Annonce
Lokalavisen Nyborg

Padel har givet Ullerslev tennisklub en historisk sæsonstart

Den 8. maj holdt Ullerslev Tennisklub Åbent Hus og startede den nye sæson, som formanden kalder for historisk. Privatfoto
Padel er populært som aldrig før, og det kan de også mærke i tennisklubben i Ullerslev. Henover vinteren har 135 spillet padel i klubben, mens 110 af dem er nye medlemmer. Nu åbner de igen op for tennissæsonen, hvor de både kan tilbyde tennis og padel for første gang nogensinde.

Ullerslev: I oktober blev de nye padelbaner i Ullerslev indviet som det første sted på Østfyn, hvor man kan svinge padel battet.

Det er da også de nye baners skyld, at tennissæsonen, som blev servet i gang den 8. maj med Åbent Hus i Ullerslev Tennissklub på Tennissportens Dag, at de har haft så meget aktivitet henover vinteren.

Banerne er udendørs og oplyst, så selvom der har været coronarestriktioner, har banerne stadigt været i brug. Det sværeste var, da forsamlingsforbuddet var nede på fem.

Annonce

- Vi har ikke været ramt, da udendørsaktiviteter har været åbne, men vi har været udfordret på, at der var mange forholdsregler, som vi løbende skulle forholde os til og leve op til, fortæller Henrik Vestergård, formand for Ullerslev Tennisklub.

Stor tilslutning henover vinteren

Den store tilslutning til padel viser sig også på medlemstallet. Til den nuværende sæson er der 190 medlemmer, hvoraf 110 af dem er nye medlemmer, som kun kommer for at spille padel. Henover vinteren var de dog oppe på 135 padelspillere.

- Vi har haft en del fra Langeskov Tennissklub, som har spillet padel hos os henover vinteren. De er så stoppet hos os med padel og er gået tilbage til deres egen klub, men det betød, at vi var oppe på 135 nye padelspillere henover vinteren, siger Henrik Vestergård.

Også til Åbent Hus arrangementet var flere interesserede mødt op. 25 i alt spillede på de nyåbnede baner sidste weekend. Her kunne de også købe udstyr og tøj hos Intersport i Nyborg, som var på besøg, samtidig med at de kunne stille sulten og tørsten med grillpølser, øl og vand.

Åbent hus hos Ullerslev Tennisklub

Ullerslev Tennisklub vil i fremtiden gerne tiltrække flere unge spillere. Derfor har de den 2. juli arrangementet Go Together, som har fokus på det sociale. Det bliver en dag, hvor man kan kaste sig over padel, tennis og badminton. Der er ingen krav til niveau, og om aftenen bliver grillen sat frem. Arrangementet koster 100 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce