Annonce
Lokalavisen Nyborg

Peters Jul i juni: Villi er vild med jul

Der er ikke meget jul over billedet her, men 11-årige Villi Lunde er faktisk i gang med at spille et lille udtag fra "Peters Jul" i håb om at få en plads i årets forestilling i november og december. Med ryggen til er det Mille Lambert, der giver Villi modspil. Foto: Mogens Rasmussen
Annonce

Nyborg: Udenfor Slotsmøllens vinduer er det ved at være midsommer. Inde i salen forsøger børn og voksne i denne weekend at skabe lidt julestemning. Der er nemlig optagelse til årets vinterforestilling hos Nyborg Voldspil, og i år er teaterudgaven af klassikeren Peters Jul på plakaten.

11-årige Villi Lunde var en af dem, der måtte op foran et langt bord med instruktører for at vise, at han fortjener en plads i årets forestilling. Men Villi havde ingen problemer med at falde ind i julehistorien, selv her midt om sommeren:

- Jeg elsker jul, og jeg er faktisk i julehumør hele året, sagde Villi Lunde, mens han ladede op til optagelsesprøven i Slotsmøllens store sal.

Her skulle han først synge en sang fra forestillingen, og det gik rigtigt fint, da tonearten først var justeret rigtigt. Bagefter skulle han spille en lille bitte bid fra historien, der jo er baseret på Johan Krohns berømte børnebog fra 1866. Også her var Villi i sprudlende julehumør.

Der går dog lidt tid, inden Villi og de andre aspiranter får at vide, om instruktør Jesper Dupont og resten af det kreative team uddeler en julegave i utide: En plads på holdet, der skal spille Peters Jul i Slotsmøllen fra 6. november til 6. december.

Villi Lunde kommer fra en super musikalsk familie, og både han selv og et par af hans søstre har tidligere været med i forestillinger hos Nyborg Voldspil.

- Jeg bliver ikke stresset af at skulle spille så mange aftener. Jeg synes, det er hyggeligt at være med og møde nye venner, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce