Annonce
Lokalavisen Nyborg

Pigtråd for de "voksne" ved Storebælt

Så er impresario Leif Møllgaard og xxx fra Storebælt Sinatur Hotel klar til en pardans i foråret med livemusik og mad for de unge på 50+. Foto: Klaus Wind

Impresario Leif Møllgaard og Storebælt Sinatur Hotel går sammen om nyt koncept i foråret. Og åbner med pigtråd, dans, brunch og middag i første række ved vandet.

Annonce

Nyborg: Torben Lendager & the Roosters er klar til at indtage Storebælt Sinatur Hotel i forårets løb. Den tidligere frontfigur i The Walkers og gruppen Roosters er udset til at sætte skub i dans og musik på hotellet, som i hverdagene er hovedsæde for stramme konferencer af alle slags, mens det mere løsslupne er forbeholdt weekender.

- Vi er et 85 procent konferencehotel, og det er vores kerneforretning. Men det er også sundt for os, at prøve noget nyt. Vi vil gerne invitere nyborgensere og andre indenfor og lære dem hotellet at kende på en anden måde, påpeger hotelchef Anne Maymann.

Hotellet har allieret sig med event-maneger og impresario Leif Møllgaard, som har masser af gode danske bands i sin stald. De fleste appellerer til det voksne publikum, som var unge sammen med 60'erne og 70'erne.

Torben Lendager og The Roosters samt The Rocking Ghosts er klar med musik fra Walkers-dagene og fra pigtrådsmusikkens spæde år. Det sker på Hotel Storebælt med premiere, søndag 31. marts. Foto: Klaus WInd
Annonce

Mangel på dansesteder

- Der er brug for, at de voksne også kan komme ud og danse lidt i Nyborg. Der er ingen steder, som henvender sig til det publikum - de unge på 50 og derover, påpeger Leif Møllgaard, Odense, som er opvokset i Ørbæk og kender bæltbyen gennem årtier.

Hans udgangspunkt for at henvende sig til hotellet for at køre et parløb med levende musik, frokost og dans ved Storebælt er ikke mindst beliggenheden.

- Nyborg ligger helt centralt i landet, så det er nemt at mødes, bemærker Leif, som foruden musikken også gør sig møbler.

Annonce

Alle kan være med

Ifølge hotelchef Anne Maymann så er der i første omgang lagt op til to koncerter på hotellet i forårets løb. Men samtidig er hotellet i samarbejde med Leif Møllgaard allerede ved at kigge på et program for efteråret efter samme koncept.

- Det bliver holdt på et niveau, hvor alle kan være med prismæssigt. Vi vil meget gerne invitere nyborgenserne indenfor, så de kan se, hvad vi står for, fremhæver Anna Maymann.

Det første af to arrangementer i foråret er med forsanger John Andersen og et af de helt store pigtrådsorkestere fra 60'erne, nemlig The Rocking Ghosts. Premieren på det nye koncept folder sig ud, søndag 31. marts.

Næste koncert ved Storebælt er med Torben Lendager og band. Det finder sted lørdag 6. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce