Annonce
Lokalavisen Nyborg

Poul spreder glæde i Spar

Fremover overvejer Poul Andersen at tage udklædning på til højtiderne. Privatfoto
Hver uge i december har Poul Andersen haft et nyt kostume på til glæde for de handlende.
Annonce

Nyborg: Det var de færreste, der jublede, da regeringen tidligere på året besluttede, at man fremover skulle bruge mundbind og visir, når man skulle handle. Og det var noget, som medarbejder i Spar Nyborg, Poul Andersen, bemærkede blandt kunderne.

Derfor satte han sig for, at han ville bringe lidt ekstra glæde ind i hverdagen og give kunderne et smil på læben.


Glæde spreder mere glæde. Og så er det fedt at se, at folk får en god oplevelse

Poul Andersen, medarbejder i Spar Nyborg


Siden beslutningen om mundbind og visir i supermarkeder blev et krav, har 60-årige Poul Andersen haft en form for udklædning på næsten hver eneste dag.

- Jeg kunne mærke, at folk var trætte af, at de nu skulle bruge mundbind og visir, så jeg synes det var på tide at bringe noget glæde ind - og jeg kan sagtens bære, at folk griner lidt af mig, fortæller Poul Andersen.

Det startede med parykker i flere forskellige afskygninger. Både tyroler-hatte, Bob Marley hat og skotte-udklædning har været en del af hverdagen for Poul Andersen.

Men da december nærmede sig, besluttede han sig for at gøre endnu mere ud af udklædningen. Hver uge i december har han haft et nyt kostume på, som både har involveret julemand-, juletræ- og nissekostume.

Op til jul skiftede Poul Andersen kostume hver uge. Privatfoto

Og det er noget, der har vakt glæde blandt de handlende.

- Kunderne har taget rigtig godt imod det. Der er endda flere, der har fortalt, at de har glædet sig til at komme i butikken for at se, hvilket kostume jeg havde på den pågældende dag.

Lige nu er planen, at Poul Andersen fortsætter udklædningen indtil 1. marts, men han vil ikke afvise, at han kommer til at hive en paryk eller et andet kostume frem i fremtiden.

- Kunderne synes jo, at det er herligt, at jeg klæder mig ud, så jeg kunne godt finde på at hive det frem til højtiderne, så der kommer et smil på læben. Glæde spreder mere glæde. Og så er det fedt at se, at folk får en god oplevelse, lyder det fra Poul Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce