Annonce
Lokalavisen Nyborg

Puk Quist Nielsen fra Tårup IF indstillet til fornem pris

Puk Quist Nielsen fra Tårup IF er indstillet til prisen som Årets Frivillige Idrætsleder. Privatfoto
Puk Quist Nielsen fra Tårup med i opløbet om at blive Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn.
Annonce

Tårup: "Formanden for Tårup Idrætsforening, Puk Quist Nielsen, er en ildsjæl, der har lagt mange års engagement i sin klub. Hun er afholdt af både ældre og unge og går foran i bestyrelsesarbejdet, som har været udfordret på tid og resultater. Hun er en del af trænerteamet på to hold og tovholder på holdstævner, og hun kaster mange bolde op i luften og sørger for, at de fleste bliver grebet. I disse tider er det svært at forestille sig en så velfungerende Tårup IF uden hende."

Med disse hædrende ord har Nyborg Idræts Samvirke ved Peter Johansen indstillet Puk Quist Nielsen til at vinde kampen om at blive Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn.

"Hvis nogen har fortjent at blive kåret til Årets Frivillige Idrætsleder, er det Puk Quist Nielsen", skriver han også.

Med i opløbet om prisen er syv andre kandidater fra syv fynske kommuner, og det hele afgøres under Fynske Banks Sportslørdag, som er en sports- og prisfest for det fynske idrætsliv. Den afvikles lørdag 18. januar i Odense Idrætspark.

Vinderen af prisen får foruden æren en sejrstatuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.

Med prisen sættes der fokus på den enorme frivillige indsats, der ydes i de fynske idrætsforeninger. De frivilliges arbejde er uundværligt og har en kæmpe værdi for sammenhængskraften i lokalområdet og især for børn og unges idrætslige udviklingsmuligheder. 39 procent af danskerne deltager i frivilligt arbejde, og 26 procent er frivillige i idrætssammenhæng, skriver arrangørerne af Sportslørdag i en pressemeddelelse.

Juryen for ”Årets Frivillige Idrætsleder” består af repræsentanter fra de ni fynske kommuner og repræsentanter fra Samvirkende Idrætsklubber i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce