Annonce
Lokalavisen Nyborg

Rasmus har startet sit eget vvs-firma: Hvis det skulle være, skulle det være nu

Rasmus Juul Rasmussen har startet sit eget firma den 1. oktober. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Den 1. oktober valgte Rasmus Juul Rasmussen at starte sit eget vvs-firma.
Annonce

Nyborg: Efter Rasmus Juul Rasmussen i flere år har arbejdet som vvs-installatør som ansat medarbejder, har han nu taget beslutningen om at blive selvstændig med eget vvs-firma. Derfor valgte han den 1. oktober at starte sit eget firma under navnet Fyns VVS og Blik.

Men selv om firmanavnet klinger på noget fynsk, begrænser det ikke den 37-årige vvs-installatør til at holde sig inden for Fyns grænser. Allerede inden for den første uge lå en ordre fra Horsens nemlig i kalenderen. Dog forventer han helt klart, at det bliver lokalområdet, som bliver det primære område i hans virksomhed.


Hvis opgaven er spændende, og der kan findes en god løsning på det i samarbejde med kunden, er jeg ikke bleg for at tage den.

Rasmus Juul Rasmussen, vvs-installatør


- Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil lægge mig fast på et bestemt geografisk område. Hvis opgaven er spændende, og der kan findes en god løsning på det i samarbejde med kunden, er jeg ikke bleg for at tage den, selv om den ikke ligger på Fyn, fortæller han.

Annonce

Nu var rette tid

Med det nye firma håber Rasmus Juul Rasmussen, at firmaet stille og roligt vil udvide sig i takt med efterspørgslen frem for at storme afsted fra starten.

- Jeg har ikke nogen ambitioner om, at jeg inden for en kort tidsramme skal ansætte mange medarbejdere. Så længe jeg kan klare opgaverne selv, gør jeg det, og så må jeg ansætte nogle folk, hvis der bliver behov for det.

Selv om Rasmus Juul Rasmussen ikke tidligere har været selvstændig, var han ikke i tvivl om, at det var nu, han skulle springe ud i det, der altid har været hans store drøm - nemlig at være selvstændig.

- Hvis jeg skulle nå det, inden jeg bliver for gammel, så var det ved at være tid. Man ved aldrig, hvornår det er det rigtige tidspunkt at blive selvstændig på, så nu tog jeg springet, fortæller han.

Og indtil videre har den nye vvs-installatør kun mødt positiv opbakning fra kunder, der er kommet med henvendelser på opgaver til ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce