Annonce
Lokalavisen Nyborg

Redaktionen rykker: Lad de gode ideer strømme i Ørbæk

Du kan møde redaktionen i Ørbæk Midtpunkt mandag til fredag i uge 44. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce

Nye ideer og nye, spændende bekendtskaber kan opstå, når man flytter sig. Det oplevede lokalredaktionen på Fyens Stiftstidende og Lokalavisen Nyborg, som tilbragte mandag til fredag i uge 37 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Allerede fra morgenstunden på førstedagen strømmede det ind med mennesker, der havde et tip til en god historie eller bare gerne ville hilse på. Mange af disse tips er efterfølgende blevet til artikler i avisen og på nettet, og vi er slet ikke færdige endnu.

Det gælder også med hensyn til at skifte de vante rammer i Bladhuset på Nørretorv ud med en anden adresse fra tid til anden. Faktisk er vi kun lige begyndt. Næste stop bliver kommunens anden centerby, Ørbæk.

I uge 44 vil du kunne møde os i Ørbæk Midtpunkt fra mandag til fredag i tidsrummet fra klokken 9 til 19. Vi holder til i halinspektørens nye kontor, der ligger oven på ungdomsklubben, og hvor der er mulighed for direkte ind- og udgang. Men du kan naturligvis også vælge at gå ind via hovedindgangen og følge skiltene.

Vi håber, rigtig mange vil lægge vejen forbi. Men du behøver ikke at vente til uge 44 med at lade de gode ideer strømme til os. I stedet kan du benytte dig af vores nye ordning, "Spørg Redaktionen". Eller du kan som altid vælge at skrive en mail til redaktionen på adressen nyborg@fyens.dk - så tager vi den derfra.

Spørg Redaktionen

Du kan være med til at inspirere vores journalister og på den måde få indflydelse på, hvilke emner, vi tager op og laver journalistik på. Det kan ske ved at gå ind på webadressen https://spoergredaktionen.fyens.dk/nyborg/ og spørge løs. Så jagter vi et svar. Her finder du også links til historier, som allerede er skrevet på baggrund af tips fra læserne.

Ud over forslag og spørgsmål, der kan blive til enkeltstående artikler, er du mere end velkommen til at komme med et bud på et emne, som optager borgerne i Ørbæk netop nu. Og som du og andre kunne have lyst til, at avisen holder et læsermøde om. Giv også meget gerne et bud på, hvem det vil være relevant at inddrage i et sådant møde - ud over læserne, naturligvis. Vi ses i uge 44!

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Højtlæsning for voksne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Musik på hjernen

Annonce