Annonce
Lokalavisen Nyborg

Royal Unibrew er gået i gemmerne i Nyborg: Brygger ny øl efter historisk opskrift fra bryggeriet Carlsminde

Royal Unibrew vil genskabe nogle øl fra en række af virksomhedens historie lokale bryggerier heriblandt bryggeriet Carlsminde i Nyborg. Foto: Carsten Bundgaard

Nyborg: En god øl, der både har kvalitet og en god historie, er i høj kurs hos danskerne, og derfor vil Royal Unibrew genskabe nogle øl fra en række af virksomhedens historie lokale bryggerier heriblandt bryggeriet Carlsminde i Nyborg.

Serien er skabt for at matche danskernes stigende interesse for lokale produkter og lettilgængeligt kvalitetsøl. Serien er samtidig en hyldest til det danske ølhåndværk og de mange lokale bryggere, der i mere end 180 år har spillet en central rolle i at sikre danskerne en mangfoldighed af godt øl.

En af de nye øl er baseret på en opskrift fra 1903 fra bryggeriet Carlsminde, som bliver en pilsnerøl, som man kender dem fra gamle dage.

Annonce

- Vi oplever stor efterspørgsel efter øl og andre drikkevarer, der både har kvalitet og en god historie. Det har fået os til at dykke ned i vores historie for at finde spændende øl fra vores mange lokale bryggerier. Det er der kommet fire klassiske øl ud af – brygget efter de gamle opskrifter og tilført alt det, vi har lært siden den første af øllene kom på gaden for mere end hundrede år siden, siger Kasper Ryttersgaard, der er direktør for det danske marked hos Royal Unibrew, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce