Annonce
Lokalavisen Nyborg

Så ruller fodbolden igen

Så må der igen trænes fodbold i Nyborg, så længe det foregår i mindre gruppe og uden fysisk kontakt. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Bestyrelsen i NG&IF fodbold har givet grønt lys til, at træningen kan genoptages. Men med en lang række restriktioner.
Annonce

Nyborg: "Vi er alle glade for i det mindste at kunne byde vores dejlige og fantastiske børn og unge velkommen igen - dog under mere kontrollerede forhold".

Sådan skriver bestyrelsen og ungdomsudvalget i NG&IF Fodbold til klubbens trænere.

Det sker efter et bestyrelsesmøde lørdag, hvor man blev enige om en lang række forholdsregler, der skal overholdes for at mindske risikoen for smitte med corona-virus.

Lige op til bededagsferien meddelte landets statsminister Mette Frederiksen (S), at idræt i det fri igen var tilladt med øjeblikkelig virkning.

På klubbens hjemmeside blev medlemmer og trænere imidlertid bedt om at forholde sig afventende, indtil bestyrelsen havde haft mulighed for at drøfte den nye situation.

Men nu er bolden altså givet fri, så længe alle parter husker at overholde det nye sæt regler og DBU's anbefalinger i øvrigt.

Blandt andet skal man fortsat holde afstand. Fysisk kontakt mellem spillerene er med andre ord ikke tilladt. Derudover må der kun trænes i grupper af op til 10 personer, og grupperne må ikke blandes i løbet af en træning.

Spillerne skal i øvrigt være omklædt hjemmefra, idet omklædningsrum og badefaciliter fortsat ikke må benyttes. Og skal alle have sprit på hænderne både før og efter træningen.

Der er med andre ord stadig et godt stykke vej, før det ligner fodboldtræning, som man kender det. Fra bestyrelsens side ser man da også frem til, at der senest i juni bliver åbnet yderligere op, så fodbolden igen kommer til at ligne rigtig fodbold, som det hedder i brevet til trænerne.

Også i andre østfynske fodboldsklubber er man så småt i gang. I Langtved er de i gang, og også i Ørbæk Og Ullerslev er man på vej til at åbne træningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce