Annonce
sport

Sølv til U15-drenge, og U16 Liga-drengene har fået testet vinterformen

NG&IFs U15 drenge, da de vandt sølv ved FM i Futsal. Fotograf: Michael Aagesen
Annonce

Nyborg: Forrige weekend sikrede Nyborgs U15-drenge sig nogle flotte sølvmedaljer ved de fynske mesterskaber, og nu skal holdet repræsentere de fynske farver ved de jysk/fynske mesterskaber i Futsal, som afvikles 22. og 23. februar i Hadsund.

De lidt større drenge fra Nyborg U16 Liga-hold var lørdag på besøg hos Hatting-Torsted i Horsens. En særdeles blæsende formiddag i Horsens, med kraftig modvind til Nyborgs drenge i 1. halvleg. På banen havde drengene dog masser af medvind og skabte et hav af store chancer i kampens første halve time. Det blev imidlertid ikke til Nyborg-scoringer i første halvleg, og Hans Larsen på mål sørgede, med en fantomrefleksredning på stregen, for, at Nyborg gik til pause med 0-0.

I anden halvleg fik Nyborg i medvinden trykket Hatting i bund. Men Nyborg måtte hjælpes i gang af et selvmål, da Hattings målmand gik skævt af en tilbagelægning. Kampens dommer tillod hårdt fysisk spil. I flere situationer gik spillerne dog lidt over stregen, hvilket medførte tre gule kort til Hatting og et enkelt til Nyborg.

Trods god fight af Hatting-Torsted fik de ikke skabt mange chancer i 2. halvleg. Midt i halvlegen blev Nyborg imidlertid overløbet i en hurtig omstilling. Men Magnus Gaunsbæk fik på imponerende vis indhentet Hatting-angriberen og fik inde i feltet sat en perfekt udført glidende takling ind, der forhindrede Hatting i at komme tilbage i kampen.

I modsatte ende fortsatte Nyborg med at chancer. Formidable indspil fra Nyborgs centrale midtbane, Niklas Trentel og Bastian Andersen, gav et par scoringer af Jasper Svabo, alle dog annulleret for offside. Nyborgpresset gav endelig gevinst i slutfasen, da Bual Cunglian fortjent fik slået sejren fast, med en flot scoring fra kanten af felten til slutresultatet 2-0.

Det var holdets fjerde kamp i DBU’s Jylland/Fyn Liga 2 Vinterturnering, hvor det indtil videre er blevet til tre sejre og et enkelt nederlag, hvilket placerer holdet på en 2. plads i rækken. Det ser lovende ud for den kommende forårssæson, hvor Nyborg’s U16 Drenge har klare ambitioner om at blande sig i toppen af Liga 2 rækken. Næste kamp er torsdag 27. februar på hjemmebane mod Årslev’s U17 drenge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce