Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sejlforeningen inviterer: Kom og snus til kapsejlads

Sejlforeningen inviterer nye sejlere til sejlads enten i en af klubbens hurtige sportsbåde eller i egen sejlbåd. Man kan gøre det uden at binde sig, og den første prøvetur er gratis. Her er en af sportsbådene af typen SB 20. Foto: Nyborg Sejlforening
Nu er chancen der igen for at udleve sin indre sejlerdrøm hos Nyborg Sejlforening.

Nyborg: Hvis du har en indre sejler i dig og har lyst til at sejle stærkt og dyste med andre sejlere, så er muligheden der nu hos Nyborg Sejlforening.

Sejlforeningen inviterer nemlig nye sejlere til sejlads enten i en af klubbens hurtige sportsbåde eller i egen sejlbåd. Man kan gøre det uden at binde sig, og den første prøvetur er gratis.

Klubben har tre sportsbåde af typen SB 20, men der mangler gaster til bådene. Aktuelt er der fem ledige pladser til deltagelse i SB 20 i de traditionelle tirsdagssejladser på Nyborg Fjord.

Annonce

Efter den første prøvetur koster det 50 kroner per sejlads. Der vil altid være en øvet sejler om bord.

Sæsonen begynder tirsdag den 11. maj klokken 17. Kontakt Colin Carr på colin.carr@live.dk ved interesse.

Hvis lysten i stedet er der for at deltage i tirsdagssejladserne i egen båd, er der også mulighed for dette.

I år inviterer Nyborg Sejlforening alle sejlere med en kølbåd til uforpligtende at være med i en eller to sejladser. Får man lyst til at sejle rigtigt med og komme på resultatlisten, kan man komme med for 50 kroner per sejlads. Desuden kræves det, at mindst en om bord er medlem af klubben.

For denne pris får man udleveret banebeskrivelse, let instruktion og et resultat fra aftenens sejlads. Og socialt fællesskab med de øvrige sejlere efter sejlads, når det muligt. Resultat beregnes ud fra den deltagende båds gyldige målerbrev.

For mere information kan man kontakte kapsejlads-formanden Frank Dal Kristensen på kapsejlads@nyborgsejlforening.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce