Annonce
Lokalavisen Nyborg

Shelter - endelig - på plads ved Tårup

Fire af landsbyrådets medlemmer inspicerer de nye shelters ved Kongshøj Strand. Det er Paul Dyekjær, formanden Mette Bro Jansen, Anne-Lise Spangsgaard og Karsten Mengel. Foto: Mogens Rasmussen.
Landsbyrådet i Tårup har siden 2016 arbejdet for at få shelters ved stranden. Nu er det lykkes
Annonce

Kongshøj Strand: Kampen begyndte tilbage i 2016, og sejren kom først i hus nu, hvor to flotte shelters er klar til at tage mod beboere ved Kongshøj Strand.

Men landsbyrådet i Tårup er kendt for at være stædige og blive ved, til de får ret. Sådan kom det altså også til at gå med de to shelters, der nu er en realitet.

De to smarte mini-huse er et ekstra tilbud til turister, der kan lide at holde ferie lidt primitivt. Men helt primitivt behøver det ikke at blive ved Kongshøj Strand, for shelter-pladsen drives i samarbejde med Kongshøj Strandcamping.

Her er der mulighed for at handle, købe brande og købe et bad. Der er toilet og vand med i prisen på 30 kroner pr. døgn, når man har lejet et af shelterne.

Men hvorfor kæmper et landsbyråd overhovedet for at få et shelter sat op? Det er vel ikke Tårups borgere, der skal bo i de to primitive huse?

- Det handler om at få fokus på Tårup, siger Anne-Lise Spangsgaard fra landsbyrådet.

- Det hele hænger sammen, og nu byder området hernede på mulighed for at bo på campingplads, leje supersommerhus eller nøjes med et shelter til 30 kroner, tilføjer hun.

Landsbyrådet har længe været i gang med at gøre området ved den offentlige plads ved Kongshøj lækker. Der er badebro og planerne går også på at få en beachvollyball-bane og en pentanque-bane. Desuden er en transportabel sauna på ønskesedlen.

Det er Nyborg Kommune, der har rejst de to shelters med støtte fra diverse ordninger.

De nye shelters kan bookes via bookenshelter.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce