Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sidste kamp i efterårssæsonen endte med nederlag

Efterårets sidste kamp i Serie 2 var udekampen mod Thurø BK. Foto: Torlak Hansen

Nyborg/Thurø: Efterårets sidste kamp i Serie 2 var udekampen mod Thurø BK. Der var set frem til denne kamp med spænding, da det var rækkens nummer to, vi skulle møde.

Kampen startede også meget nervøst for begge holds vedkommende. Vi skulle helt hen i det 30. minut, før der skete noget, her scorer Thurø til 1-0.

Efter 33 minutter falder der et gult kort til Thurø for et groft frispark mod Nyborgs Mikkel Dyhr, som desværre må skiftes ud med en skade - ind kommer Rasmus Larsen. Nyborg kæmper bravt i de næste mange minutter.

Annonce

I det det 35. og 36. minut kommer Nyborgs Mathias Korsgaard Voss frem til to gode chancer, men ind vil bolden ikke. Nyborgs Simon Sørensen sparker et flot hjørnespark i det 39. minut, men endnu en gang får Thurø afværget. Minuttet efter begår Thurø endnu et groft frispark, der giver gult kort, så de spiller med ni mand. I det 44 min er Nyborgs Holger Grymer igennem og sparker hårdt på mål - desværre uden scoring.

Nyborg skifter i pausen Magnus Kirk ud og ind kommer Simon Larsen. I pausen er der også rykket lidt rundt på Nyborgs opstilling for at give en anden tilgang. Nyborg presser rigtig meget, men vi skal helt hen til det 79. minut, før der igen er spænding foran Thurøs mål.

Holger Grymer får igen en stor chance, som desværre ikke rammer målet. I det 80. minut scorer Thurø til 2-0 efter et lille koks i Nyborgs forsvar. Simon Sørensen bryder igennem i højre side og kommer flot igennem, men med en dårlig afslutning.

Nyborg er heldig at reducere til 2-1 to minutter inde i de fem minutter lange overtid. Det er Nyborgs Simon Larsen, som scorer et flot mål. Denne kamp var fyldt med god fodbold og mange nærkampe, og Thurøs træner betegnede den som den bedste kamp i efteråret - det giver vi ham helt ret i.

Nyborg slutter efteråret på tredjepladsen i deres række, dog med en kamp mindre end nummer to.

Nyborgs kamp mod S.F.B blev udsat på grund af covid-19 og vides ikke hvornår den spilles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce