Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sikker 8. plads til Nyborg Svømmeklub

Nyborg Svømmeklub har svømmet sig til finalen 13.-15. december. Privatfoto
Annonce

Nyborg: Nyborg Svømmeklub stillede i weekenden 23.-24. november til start ved den indledende runde i de danske mesterskaber for hold åben klasse.

Stævnet foregik på hjemmebanen i Nyborg Idrætscenter. Målet var en placering i top ni, der automatisk gav en plads i finalen, der svømmes i Haderslev 13.- 15. december. Holdet endte på en sikker ottendeplads med 21.258 point og er klar til finalen, oplyser cheftræner i Nyborg Svømmeklub, Morten Henriksen, i en pressemeddelelse.

- Sejre ved stævnet hentede Iben Bak i 100 meter fly og dameholdet i den lidt utraditionelle holdkamp 200 fri, 150 fri, 100 fri, 50 fri og i fire gange 50 meter bryst. Karina Høybye Olesen satte undervejs klubrekord i 50 meter ryg i tiden 0.30.36, hvilket indbragte hende en andenplads i løbet. Holdet sluttede bedst af alle i forhold til at forbedre sine tider - hele 69.77 procent af løbene blev forbedret. Til sammenligning satte det dårligste hold personlige rekorder i 21.95 procent af deres løb. Hele otte af de lokale svømmere satte personlig rekord i samtlige starter. Det var svømmere fra både A- og B-holdet i klubben og selvom flere fra B-holdet var noget små i forhold til deres direkte konkurrenter, løftede alle altså deres niveau, siger Morten Henriksen.

Klubben havde 14 hold som gæster denne weekend og et stort arbejde var lagt i at alt, både det sportslige og alt det udenom, klappede.

- Så det var både trætte svømmere og hjælpere, der kunne klappe hinanden på skuldrene - et velgennemført stævne med finaleplads og en masse tilfredse gæster, siger han og tilføjer:

- Der er kommet et par afbud til finalen så det lokale hold er femtebedste hold til start. Det betyder, at alt kan ske - medaljerne er ikke udenfor rækkevidde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce