Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sikker træning: Corona har budt på masser af nye tiltag hos Fysiokiss

I træningssalen på førstesal må der i dag kun være tre medlemmer ad gangen, der træner. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Hos Fysiokiss har corona betydet, at man har måttet tænke kreativt, når det kommer til behandlinger og træning.

Nyborg: Med coronaens komme var det på tide at tænke nyt og anderledes hos landets behandlere og træningscentre. Et af de steder, hvor der for alvor er blevet tænkt nyt, er hos Fysiokiss i Nyborg.

Her har man indført en række tiltag, der er med til at sikre, at alle får en god og corona-sikker træning eller behandling. Med op til 300 mennesker i huset om ugen, har Jane Kiss, der ejer Fysiokiss, været nødsaget til at ændre den måde, træningen og behandlingerne i huset foregår på.


Annonce

Der er mange, der synes, det fungerer godt, at de kan træne eller blive vejledt hjemmefra. Hvis de har et møde på arbejdet, kan de nå at træne inden, hvis det foregår hjemme i stuen, i stedet for at de skal herned.

Jane Kiss, ejer af Fysiokiss


Da coronaen var på sin højeste, tilbød Fysiokiss træningssessioner over Zoom, så medlemmerne stadig kunne have mulighed for at træne. Det foregik bare hjemme på stuegulvet i stedet.

Derudover var det også muligt at blive vejledt af en fysioterapeut gennem Zoom, hvis der var bøvl med kroppen. Men selv om coronaen har været på retur siden foråret, har Fysiokiss valgt at holde fast i mange af tiltagene.

- Der er mange, der synes, det fungerer godt, at de kan træne eller blive vejledt hjemmefra. Hvis de har et møde på arbejdet, kan de nå at træne inden, hvis det foregår hjemme i stuen, i stedet for at de skal herned, lyder det fra Jane Kiss.

Venteværelse i haven

Men selv om der stadig er mulighed for at træne hjemmefra, er der flere af husets medlemmer, der har valgt at vende tilbage - dog i andre rammer, end de har været vant til.

Mens vejret stadig er til det, skal holddeltagerne vente i haven, indtil holdet inde i salen er færdige, alt udstyr skal sprittes af, og så skal man placere sig på et af de krydser, der er i salen, så man sikrer sig den rette afstand til de andre deltagere.

Jane Kiss er utrolig taknemmelig for, hvordan medlemmerne har taget imod de mange nye tiltag. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- En del af vores medlemmer er i risikogruppen, så derfor er det også vigtigt, at vi fokuserer på at overholde alle retningslinjer. Selv om det har været en udfordring for os at skulle ændre vores arbejdsgange, har det også været utrolig spændende at skulle arbejde på nye måder, lyder det fra Jane Kiss, der slår fast, at man hos Fysiokiss fortsætter med de nye tiltag, så længe folk er interesseret i træning og behandlinger hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce