Annonce
Lokalavisen Nyborg

Skruelåg kan skaffe penge til klubben

Pr-foto
Annonce

Østfyn: I anledning af det planlagt OL i Tokyo 24. juli har giganten Coca-Cola udskrevet en konkurrence, hvor sportsklubber - også fynske - kan vinde 10.000 kroner hver til sportsudstyr.

I første omgang skulle man tilmelde sig konkurrencen hos www.coke.dk senest 23. marts, men tilmeldingsdatoen er nu skubbet frem til 6. april.

Hvis man herefter bliver udvalgt til at deltage i konkurrencen, er man med i et kapløb om at indsamle flest skruelåg. De udvalgte klubber får udleveret en indsamlingsstation, som de kan samle skuelågene i.

For at kunne deltage skal klubben være registreret i Centralt ForeningsRegister, og skruelågene være fra flasker af mærkerne Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Ramlösa eller Kildevæld – light-versioner og diverse smagsvarianter af disse mærker tæller med. Pengepræmien kan udelukkende bruges på sportsudstyr i Sportmaster.

"I Coca-Cola Danmark har vi et stort ønske om at støtte dansk idræt og det lokale foreningsliv – også her på Fyn. Vi ved, at mange sportsklubber har brug for penge til sportsudstyr. Det kan være nye bolde, drikkedunke eller sportstrøjer, eller hvad man nu lige har brug for. Vi håber, at det kan være med til at skabe endnu større glæde hos klubmedlemmerne,"siger Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark i en pressemeddelelse.

På grund af coronavirus kan der blive tale om at skubbe selve konkurrencen yderligere ud i fremtiden.

Coca-Cola har været sponsor for De Olympiske Lege i mere end 90 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce