Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sløj SUS Nyborg-indsats i vigtigt lokalopgør

SUS Nyborg spillede i weekenden kamp mod Otterup. Foto: Jeppe Kok Ejlersen
Herrer 1. division, Otterup HK – SUS Nyborg 35 – 22 (20 – 11)
Annonce

Otterup/Nyborg: Efter lidt over en måned uden håndboldkampe for SUS Nyborg, var der igen håndbold på programmet i Otterup Idrætscenter fredag aften. Et lokalopgør, som var meget afgørende, hvis SUS Nyborg skulle hænge på gruppen over den direkte nedrykningsstreg, hvor blandt andet Otterup HK lå. Det skulle vise sig at blive en sløj affære i en kamp, hvor udeholdet led et kæmpe nederlag.

Om det var spændingsniveauet, der lå alt for højt, skal være usagt, men SUS Nyborg gav aldrig kampen den intensitet, der skal til i et lokalopgør, og så endda et vigtigt et af slagsen.

Udeholdet haltede fra start til slut efter, og havde endnu en gang svært ved at omsætte deres 100 procents chancer til mål. Sigende for dette var, at holdets første mål faldt efter små seks minutter, hvor målmand Kasper Kousholt scorede.

Bagud 5-1 efter ni minutter tog udeholdet time-out, hvilket virkede. SUS Nyborg kom på 8-6 efter 14 minutter, og det lignede igen et spændende lokalopgør. Otterup vandt dog de næste ti minutter med 8-3, heriblandt også et undertal 2-1. SUS Nyborg kunne gå til pause bagud 20-11, og så var det lokalopgør reelt lukket efter 30 minutter.

SUS Nyborg kom i anden halvleg heller ikke i nærheden af nogen form for spænding, dertil var energien, indstillingen og generelt fighten ikke eksisterende. Otterups første 10-måls føring kom efter 41 minutter ved stillingen 26-16, og derefter var differencen ikke mindre end de ti mål.

SUS Nyborg endte med et nederlag på 13 mål. Foto: Jeppe Kok Ejlersen

SUS Nyborg ender med et 13-måls nederlag mod et Otterup-mandskab, som efter så mange interne møder ikke burde kunne overraske med noget som helst. SUS Nyborg skulle være glade for, at Otterup også slækkede lidt på deres spil efter pausen, så nederlaget ikke blev større endnu.

Rasmus Levinsen blev SUS Nyborg-topscorer med syv mål. Pætur Mikkjalsson scorede tre, Daniel Lundsgaard, Joakim Rydal, Tróndur Mikkelsen, Nikolai Aleksandrovietz og Niclas Thyssen med to hver, mens Mads Mortensen og Kasper Kousholt hver lavede et.

Efter kampen var en tydeligt rystet SUS Nyborg-træner Mads Rydal også tom for ord, og havde ikke noget at sige, da han kom ud fra omklædningsrummet.

Næste kamp for SUS Nyborg er lørdag den 5. december klokken 15 i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter mod HC Midtjylland, som er placeret på 3.-pladsen i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce