Annonce
Lokalavisen Nyborg

Slip af med stress: Christl vil hjælpe folk med at finde ro i hverdagen

Christl Radler har startet sin egen klinik den 1. august. Privatfoto
53-årige Christl Radler håber, at hun med sit nye firma kan hjælpe folk til at finde en indre ro og slippe for hverdagens stress.
Annonce

Nyborg: Efter flere år i hotelbranchen mærkede den i dag 53-årige Christl Radler selv på egen krop i 2014, hvad det vil sige at være stresset. Jobbet havde taget overhånd, og hun kunne ikke finde ro i sin egen krop længere. Men med de rette metoder lykkedes det hende at finde en vej ud af stressens tag om hende.

Og det er det, hun nu ønsker at hjælpe andre med. Den 1. august åbnede hun derfor sin egen klinik i Kontorhuset Kohaven i Nyborg. Her hjælper hun folk med at finde ro og balance i kroppen for derefter at slippe af med den stress, der sidder i deres krop.


Jeg mærkede selv på egen krop, at massage hjalp mig midlertidigt, men med Tre, som er en selvhjælpsmetode, kan man selv justere kroppen til at få det bedre uden at skulle betale for det.

Christl Radler, behandler


Helt konkret bruger hun det, der hedder Tre (traume og tension release exercises, red.), der består af syv strækøvelser, som giver kroppen mulighed for, på en naturlig måde at slippe stress, spændinger, smerter og traumepåvirkninger.

- Jeg mærkede selv på egen krop, at massage hjalp mig midlertidigt, men med Tre, som er en selvhjælpsmetode, kan man selv justere kroppen til at få det bedre uden at skulle betale for det gang på gang. Og det vil jeg gerne give videre til andre, fortæller hun.

Annonce

Noget for alle

Med den nystartede klinik tilbyder Christl Radler både private sessioner, hvor man kan blive guidet gennem de syv øvelser, som Tre består af, men hun tilbyder også workshops, som man kan komme til hver anden onsdag, hvor der er plads til seks deltagere på hvert hold.

- Ligesom mange går på et bestemt hold i fitnesscenteret, kan man også komme til mig en gang om ugen, hvor vi gennemgår alle øvelserne, finder ro i kroppen og ryster stressen af os, fortæller hun.

Men udover Tre-lektionerne i klinikken på Kohaven, tilbyder Christl Radler også retreats på Dallund Slot ved Søndersø. Her kan man tilmelde sig en tredages tur, der byder på meditation, healing, Tre, powerwalk, let morgentræning og meget andet.

Christl Radler er villig til at hjælpe alle til at slippe af med stressen - dog vil hun ikke behandle folk under teenageralderen, eller hvis man er en del af psykiatrien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce