Annonce
Lokalavisen Nyborg

Slut med at glemme sig selv: Ann-Louise fra Refsvindinge vandt en makeover og fik udfordret sin feminine side

42-årige Ann-Louise Hein fra Refsvindinge vandt en makeover som udfordrede hendes feminine side. PR-foto
På Facebook vandt Ann-Louise Hein fra Refsvindinge en makeover fra tøjfirmaet 2-Biz, som blandt andet udfordrede hende med feminine kjoler.
Annonce

Refsvindinge/Århus: - Det er en oplevelse, som alle burde få lov at prøve. Det var en helt fantastisk oplevelse at få lov til at føle sig som en dronning for en dag.

Ann-Louise Heins begejstring er ikke til at tage fejl af. Oplevelsen, hun taler om, der den makeover, hun vandt i en konkurrence på Facebook, hvor tøjfirmaet 2-Biz udtrak fem vindere - hvoraf 42-årige Ann-Louise Hein fra Refsvindinge var den ene.

Fra hun trådte ind af døren i Aarhus, blev hun ramt af de gode stemning.

- Personalet kom hele tiden og var opmærksomme på os, og spurgte, om vi havde brug for noget. Det var dejligt med al den opmærksomhed, siger hun.

2-Biz

Drives af ægteparret Lene og Michael Friis i Åbyhøj ved Aarhus. Konkurrencen var i anledning af firmaets 30-års jubilæum.

Lokalt forhandles mærket blandt andet i Linn på Mellemgade og J. Wenzell på Kogegade i Nyborg.

Annonce

Udfordret

På dagen blev hun udfordret til at prøve tøj, der normalt ligger langt fra østfynboens komfortzone.

- Jeg plejer ikke at gøre så meget ud af sig selv - et par slidte cowboybukser og en bluse. Jeg plejer ikke at gå i kjole - det går jeg ikke så meget op i. Det er "nemhedsfaktoren", der styrer - det er hurtigere at tage et par bukser og en bluse på, siger hun og tilføjer:

- Jeg fik udvidet mine grænser i forhold til, hvad man kan tage på. Det var helt fantastisk. Jeg fik en kjole på, som jeg ellers ikke er så god til at føle mig feminin i, og en blazer - jeg har heller aldrig set mig selv som værende én, der gik i blazer, men den er jeg blevet rigtig glad for.

Annonce

Glemmer sig selv

Som mange andre smøbørnsmødre kan Ann-Louise Hein nemt komme til at glemme sig selv i en travl hverdag - derfor var det tiltrængt med noget selvforkælelse.

- Jeg har tendens til at glemme mig selv. Jeg tror, det er meget typisk for en kvinde, at man glemmer sig selv, når man har en travl hverdag med fuldtidsarbejde, små børn og en mand - man kommer hurtigt til at glemme sig selv. Det er jeg i hvert fald rigtig god til, siger hun og tilføjer:

- Jeg tænker mere over det nu, og prøver at huske mig selv mere - det er ikke altid, det lykkes, men nu har jeg fået nogle redskaber til at huske mig selv og et godt minde fra en rigtig god dag.

Med fuldtidsjob, to små børn og mand er det nemt for Ann-Louise Hein at glemme sig selv - derfor var det dejligt for hende med en makeover, hvor hun kunne få lidt selvforkælelse. PR-foto
Sådan så Ann-Louise Hein ud inden sin makeover. PR-foto
De lange lokker måtte lade livet - til gengæld stråler Ann-Louise Hein af selvtillid efter sin makeover. PR-foto
Ann-Louise Hein blev udfordret til at prøve noget, hun ellers ikke går i - kjole. PR-foto
Ann-Louise Hein havde heller aldrig troet, at hun skulle være typen, der bar en blazer. PR-foto
Ann-Louise Hein nød en dag i forkælelsens tegn. PR-foto
PR-foto
Inden billederne blev der også lagt makeup. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce