Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sommerfoto: En tidlig morgenstund

Solopgang ved Storebælt. Foto: Line Nielsen
Vinderbilledet i denne uge er taget, mens de fleste af os fortsat ligger under dynen. Men det betaler sig at stå tidligt op.
Annonce

Nyborg: Der er ingen tvivl om, at deltagerne i denne uges fotokonkurrence har været glade for de mange flotte solnedgange, der har været, trods det ellers kølige julivejr. Men selv om der har været mange flotte billeder af solnedgange, er det en solopgang, der løber med titlen som ugevinder af konkurrencen.


Line og hendes mand har været tidlig oppe for tage billedet i det særlige morgenlys kort før klokken fem.

Uddrag fra artiklen


Fotografen bag er Line Nielsen, der har taget billedet ved Storebælt, tæt på badehusene. Line og hendes mand har været tidligt oppe for tage billedet i det særlige morgenlys kort før klokken fem. Det skal belønnes.

Med førstepræmien kan Line Nielsen lægge vejen forbi Bladhuset på Nørretorv og hente en lille ugepræmie.

Høsten er i gang. Foto: Jane Jensen

På andenpladsen i denne uge finder vi Jane Jensen fra Ullerslev med sit billede fra Brændeskovvej, hvor en nyhøstet mark viser sig fra sin flotteste side med en dejlig blå himmel i baggrunden.

Sommer ved hoveddøren. Foto: Karin Dehne

Og til sidst har vi et mere detaljeorienteret billede, der løber med denne uges tredjeplads. Det er Karin Dehne, der har fanget en sommerfugl i flotte farver foran sin hoveddør i Nyborg. Og som hun selv skriver, emmer det af sommer.

Deltag i konkurrencen

Send billedet til nyborg@fyens.dk. Mærk mailen: Sommerfoto.

Husk dit navn, adresse, telefon og så videre.

Skriv gerne en lille historie om billedet.

Vi skal have billedet senest fredag middag, hvis det med i konkurrencen den kommende uge.

Endnu en gang har I slået alle rekorderne for indsendelse af fotos til konkurrencen. Fortsæt endelig med det i den kommende uge, som også er den sidste, inden vi i Lokalavisen den 12. august kårer dette års vinder af det bedste sommerfoto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce