Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sommerfoto: Her er årets vinder

En måge har fanget sin morgenmad. Foto: Jan Nielsen
Vi har nu fundet årets vinder blandt de mange fine fotos, som I læsere har beriget os med i løbet af sommeren.
Annonce

Nyborg: I løbet af sommeren har rigtig mange af jer læsere sendt sommerbilleder til vores indbakke. Intet mindre end 127 billeder er blevet sendt til os i løbet af de seks uger, konkurrencen har varet - mange tak for det.

Men nu er vi nået dertil, hvor der skal kåres en vinder af årets sommerfoto. Vi har her på redaktionen stemt om en første-, anden- og tredjeplads.


Endnu en gang tak for jeres mange bidrag til konkurrencen.

Uddrag fra artiklen


Det billede, der fik flest stemmer, er faktisk også det billede, som vandt ugekonkurrencen i den seneste lokalavis.

Det er nemlig Jan Nielsen fra Nyborg, der løber med førstepladsen for årets sommerfoto. Hovedpræmien for årets sommerfoto er et kamera af mærket Fujifilm Instax Mini 11 til en værdi af cirka 600 kroner sponsoreret af Photocare i Nyborg.

På en af sine daglige morgenture fangede han klokken 5.33 et billede af en måge, der har sikret sig dagens første måltid.

- Jeg er begyndt at gå ture om morgenen omkring solopgang, hvor jeg en julimorgen fangede mågen med en krabbe, som den bagefter tog med sig op på standen. Her hev den benene af en efter en, huggede hul på skjoldet og spiste indmaden, fortæller Jan Nielsen, der kun fotograferer på hobbyplan.

Sidenhen har Jan Nielsen flere gange set måger gøre det samme på stranden ved Storebæltsbadet - om det er den samme måge morgen efter morgen, er han dog ikke klar over.

Dino Smajlovic har fanget havnen i et særligt lys. Foto: Dino Smajlovic

Det billede, der endte på en flot andenplads, er taget af Dino Smajlovic, som har sendt en række billeder til redaktionen med motiver fra havnen, som er præget af helt specielle effekter, der gør motiverne mere dystre, men også dragende.

Med andenpladsen er Dino Smajlovic den heldige vinder af et gavekort til Jimbo's Kaffebar.

Burgerbyen med sit sære, kunstige lys. Bemærk, at bilerne på motorvejen og et tog også er kommet med på det smukke foto. Foto: Henning Kristensen.

Det sidste billeder, der fortjener at blive fremhævet i avisen, er taget af Henning Kristensen fra Ryslinge. Han har formået at fange byen af bugerbarer i skumringstiden, toget på skinnerne og motorvejen længst til højre - alle tre på et billede.

Det fine billeder fortjener en flot tredjeplads. Det betyder, at Henning Kristensen er vinderen af et gavekort til Calling Nature på 150 kroner, som kan afhentes på redaktionen på Nørretorv.

Endnu en gang tak for jeres mange bidrag til konkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce