Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sommerfoto: Heste på Knudshoved på to måder

Solnedgang ved Slipshavn kalder Peter Johansen, Grævlingevænget, sit billede. Han har knaldet kameraet af lige imod solen, og der giver en sjov effekt. Godt set.
Ugens to bedste billeder i sommerfoto-konkurrencen har samme motiv: Græssende heste på Knudshoved. Men billederne er helt forskellige.
Annonce

Nyborg: Knudshoved er et af østfynboernes foretrukne udflugtsmål, og det kan ses på billederne i sommerfoto-konkurrencen.

I denne uge har vi endda fået to billeder med samme motiv og taget nogenlunde fra samme vinkel: Hestene, der græsser derude.


Den seneste uge gav i øvrigt den til dato største høst af sommerbilleder. Hvor er I gode derude og bliv bare ved.

Uddrag fra artiklen


Men flittige Peter Johansons solnedgangsbillede får førstepræmien og det giver Peter muligheden for at komme ind på Bladhuset, Nørre Torv, og hente en lille uge-præmie. Hans og de andre gode billeder går videre til kåringen af Årets Sommerfoto - det finder sted i august.

Er der noget, der er mere skønt, end nyde udsigten over Nyborg fjord, spørger Hans Chr. Nielsen, Ørbæk, som kommentar til sit panoramabillede.

Hans Chr. Nielsen, Ørbæk, har været samme sted som Peter Johanson, men han var der i dagslys og det giver et helt andet billede, der viser noget af det flotteste landskab ved Nyborg - sjovt nok uden man kan se noget som helst af købstaden.

Deltag i konkurrencen

Send billedet til nyborg@fyens.dk. Mærk mailen: Sommerfoto.

Husk dit navn, adresse, telefon og så videre.

Skriv gerne en lille historie om billedet.

Vi skal have billedet senest fredag middag, hvis det med i konkurrencen den kommende uge.

Jan Andersens billede fra Nyborg Vold skal også fremhæves - især fordi vi ikke så tit ser fotos af kirken og centrum fra den vinkel. I øvrigt sjovt at kirkens tårn på billedet må konkurrere om opmærksomheden med Fortums høje skorsten ude i industriområdet.

Jan Andersen har fundet et hul i bevoksningen til dette fine billede af kirken og centrum.

Til slut en hæder til en helt anden type billede, nemlig Bent Ove Lauritsens portræt af lille Agnes på et år. Hun sidder og nyder sandet på den lille badestrand ved Sølyst, og var i øvrigt bange for at komme ud i vandet, skriver fotografen.

Et godt billede - tæt på og taget helt nede fra Agnes' niveau. Vi kunne godt have brugt lidt mere lys på pigen - men det er en teknisk diskussion.

Lille Agnes nyder sandet ved Sølyst på årets første rigtige sommerdag. Bent Ove Lauritsen har taget billedet.

Den seneste uge gav i øvrigt den til dato største høst af sommerbilleder. Hvor er I gode derude og bliv bare ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce