Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sommerfoto: Motivet er lige her

Dyrehave Mølle i aftenlys - en værdig ugevinder i Lokalavisen Nyborgs fotokonkurrence. Foto: Marianne Thorhauge.
Motivet til det gode billede er alle steder. Det gælder bare om at se det. Ugens foto er taget ud gennem vinderens terrassedør. Lokalavisen er igen overvældet af de mange gode bidrag til fotokonkurrencen.
Annonce

Nyborg: Nu om dage har de fleste mennesker altid mobilen ved hånden. Så det er bare at trykke på foto-knappen, når det rigtige motiv er der.

Det må man sige, at Marianne Thorhauge, Dyrehavevej, har gjort. En aften så hun ud gennem terrassedøren og opdagede at Dyrehave Mølle så ekstra flot ud i den klare aftenluft. Oven i købet flankeret af månen og venus. Møllen, der jo er under ombygning, er belyst af lys fra byggepladsen, og det gør det hele ekstra flot.

Det er der kommet et ualmindeligt stemningsfuldt billede ud af, og det fortjener titlen som ugens sommerfoto. Marianne Thorhauge kan komme ind i Bladhuset og få en lille ugepræmie og så ellers - som alle de andre deltagere i konkurrencen - vente til sidst på sommeren og se, hvem der løber med den endelige titel som årets sommerfoto.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fotos skal sendes på mail til nyborg@fyens.dk med oplysning om navn, adresse og telefonnummer. Vi vil også meget gerne have en lille historie om billedets baggrund.

Jane Jensen, Ullerslev bidrager med dette dramatiske billede af regntunge skyer.

Som boblere til titlen som ugevinder har vi denne gang valgt et dramatisk billede med truende regnskyr taget af en af konkurrencens mest flittige deltagere, Jane Jensen, Ullerslev, og så kunne undertegnede ikke stå for Claus Nicolaisens farverige billede fra det offentlige område mellem Skippergade og Østervoldgade. Dels er det et godt billede - dels er den mit eget tidligere baghave, der er på billedet.


Vi glæder os til at se endnu flere bidrag til konkurrencen den kommende uge. Så brug øjnene og tryk på aftrækkeren, når motivet er der.


Så idyllisk kan Nyborg tage sig ud. Billedet er fra området mellem Skippergade og Østervoldgade, og Claus Nicolaisen har trykket på aftrækkeren.

I den forløbne uge var der igen helt overvældende mange billeder til konkurrencen - og der var mange gode. Det er i øvrigt interessant at studere motiverne. De må vise noget om, hvad nyborgenserne er gladest for ved deres hjemegn, og stranden og vandet, der omgiver hele kommunen, er klart nummer et.

Vi glæder os til at se endnu flere bidrag til konkurrencen den kommende uge. Så brug øjnene og tryk på aftrækkeren, når motivet er der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce